Oglasi apartman

Zašto oglasiti apartman kod nas?

Posedujete apartman na nekoj od veoma posećenih turističkih destinacija u Srbiji? Ali i pored toga popunjenost Vašeg apartmana nije na nivo koji bi Vas kao domaćina ili osobu zaduženu za izdavanje apartmana činio zadovoljnim. Na pravom ste mestu, mi ćemo Vam pomoći da veb prezentacija Vašeg apartmana, vile ili sobe vidljiva na internetu. Na taj način ćete povećati broj gostiju u vašem smeštaju kao i broj direktnih rezervacija.

Kolika je cena oglašavanja ?

Postovani apartmane za koje procenimo da zadovoljavanju nase kriterijume izdavanje mozemo staviti u nasu ponud smeštaja gde radimo za 10% od poslatog prometa za vaš apartman.

Šta Vam nudimo?

– Profesionalnu izradu stranice za Vaš smeštaj

Pokušavamo da najbolji način, u korak sa tehologijama i modernim oglašavanjem, izradimo stranicu za Vaš objekat po najnovijim standardima i kao takvu pozicioniramo da bude vidjena od strane što većeg broja Vaših potencijalnih gostiju.

– Postavljanje Vaše stranice u unapred izradjene landing stranice koje se pozicioniraju u vrhu pretrage na Googlu.

Naš marketing tim je detaljno istražio i ušao u svest ljudi koji traže smeštaj na internetu i izradio niz stranica gde postavljamo Vaš apartmana. Te stranice su optimizovane tako da zauzimaju što bolju poziciju u Google pretrazi isključivo za reči koje Vam donose rezultate.

Primeri nekih od stranica :

Apartmani Zlatibor

Smeštaj Zlatibor

Vrnjačka Banja smeštaj

– Email marketing (velika baza emailova od pravnih i fizičkih lica sa kojima saradjujemo )

Mi zapravo kroz mrežu naših veb portala obaveštavamo sva pravna i fizička lica o svakom dodatom novom apartmanu kod nas na sajtu. Takodje u toku sezone u
Vašem turističkom mestu mi ljudima šaljemo predlog za Vaš apartman.

– Facebook reklamiranje ( Postavljanje na naše zvanične stranice) svako turističko mesto ima svoju zvaničnu stranicu.

Mogućnost saradnje i po pitanju vodjenja i izrade stranice na Facebook-u za Vas apartman, plaćanje Facebook sponzorisanih oglasa za Vas više o tome saznajte na Kako oglašavati apartman na Facebook-u. Pogledajte naše zvanične stranice za Zlatibor i Vrnjačku Banju.

Smeštaj Zlatibor

Vrnjačka Banja apartmani

– Izrada Google bussines za Vaš apartman

Prezentacija Vašeg smeštaja na Google mapi. Pozicioniramo Vaše apartman na mapi prilikom pretrage apartmana u vašem mestu. Takodje i prilikom pretrage na samoj mapi na mobilnom telefonu i navigaciji. Vaši gosti će lakše stići do Vašeg apartmana.

Kako dodati apartman

Kako oglasiti apartman na dan

Da biste počeli saradnju sa nama dovoljno je da nas pozovete na broj telefona +38165-369-6-296 ili nam se obratite na naš zvaničan email info@poslovnikontakt.com.

Takodje možete nas kontaktirati preko naše zvanične KONTAKT FORME

Close Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *