OGLASI FIRMU

Zašto postaviti Vas biznis ili firmu kod nas na portal?

Mi pre svega nismo samo Veb portal već pokušavamo da kroz široku mrežu naših marketing kanala dopremo do vaših krajnih korisnika ili kupaca i na taj način povećavamo vidljivost Vašeg biznisa na internetu. Radimo samo isključivo na tome da dodjemo do Vaše ciljne grupe ljudi preko kanala koji donosi rezultat za Vaš biznis.

Takodje mi, u dogovoru sa Vama, pravimo kompletan plan za predstavljanje Vašeg biznisa na internetu. Pre svega se fokusiramo isključivo na rezultate. Nakon izrade plana i početka ostvarivanja rezultata Vi tek tada plaćate za našu uslugu. Dajemo par meseci gratis kako bih naš marketing dao rezultat našim klijentima.

Kako povećavamo Vašu vidljivost i profit

Pre svega smo fokusirani da istražimo Vaše tržište, ispitamo Vaše prodajne kanale gde bi trebalo da se usresredite kako bi povečali Vaš profit sa što manje ulaganja. Veliko iskustvo i poznavanje interneta i mogućnosti predstavljanja različitih biznisa na internetu daju nam prednost u odnosu na druge veb portale. Mi zapravo osim mogućnosti predstavljanja kod nas Vašeg biznisa mi delujemo kao mareketing agencija koja Vam može dati savet i povećati vašu profitabilnost.

Šta zapravo radimo za Vaš biznis?

Nakon ispitivanja tržišta, radimo prezentaciju Vašeg biznisna na sajtu i postavljanje u odgovarajuću kategoriju koja se pozicionira na vrhu pretrage za ključne reči koje Vašem biznisu donose rezultate. Primeri nekih stranica koje su u vrhu pretrage su :

Moleri Beograd

Keramičari Beograd

Električari Beograd
Olgasi Molerske radove

Osim na pozicioniranju Vašeg biznisa na Googlu fokusiramo se na i društvene mreže pre svega Google koji za neke delatnosti i biznise daje najbolje rezultate. Pogledajte zašto se oglašavati preko Facebooka za sva pitanja vezano za Facebook stojimo na raspolaganju.

Postavljanje Vašeg biznisa na Google mapu

Izrada Prezentacije Vašeg biznisa na Google mapi. Pozicioniramo Vaš biznis na mapi prilikom pretrage na Googlu i Googl mapi. Takodje i prilikom pretrage na samoj mapi na mobilnom telefonu i navigaciji. Na taj način Vaši klijenti će lakše stići do Vas.

Kako početi saradnju sa nama

Da biste počeli saradnju sa nama dovoljno je da nas pozovete na broj telefona +38165-322-0923 ili nam se obratite na naš zvaničan email info@poslovnikontakt.com.

Takodje možete nas kontaktirati preko naše zvanične KONTAKT FORME

Close Comments