Akva dom - Najbolji salon keramike u Novom Sadu

Potreban vam je salon keramike kako biste preuredili kupatilo i zadovoljili sve vaše estetske potrebe? Da li želite da promenite nameštaj, postavite nove pločice, sanitarije, tuš kabine, vodovodni sistem ili celokupnu opremu za kupatilo koja će vaš život učiniti ugodnijim? Znajte, na pravom ste mestu!

Dobro došli u Akvadom, salon keramike. Novi Sad, a i šira okolina, svedoče o raznolikosti naših proizvoda i modernoj, prepoznatljivoj opremi namenjenoj za kupatilo. Svakog koga interesuje da prepozna kvalitet i kupuje u najboljim salonima keramike u Novom Sadu, osloniće se na naše viskokokvalitetne artikle.

Šta nas čini najboljim salonom keramike i izdvaja od drugih

Ono što nas izdvaja od drugih salona keramike u kojima se prodaje i celokupna oprema za kupatila, jeste izuzetno povoljna mogućnost kupovine. Šta više, veliki broj proizvoda možete kupiti po promotivnim i akcijskim cenama. Pored toga, Akvadom poseduje profesionalno osoblje koje će vam svakog momenta izaći u susret i pomoći pri bilo kojoj fazi kupovine. Uz preporuke, najisplativije opcije, savete o proizvodima i isporukom robe, stojimo vam na raspolaganju. Prednost naše radnje uočićete i u jedinstvenim kolekcijama i pouzdanim brendovima koje zastupamo. A šta vam je potrebno više od toga?

Šta vam nudi Akvadom

Ako u google pretrazi potražite salon keramike Novi Sad, primetićete naš online shop koji nudi sve što vam je potrebno, i to na jednom mestu. Poseban akcenat stavljamo na širok asortiman pločica, sanitarije prilagođene osobama sa posebnim potrebama, kvalitetne baterije, hidromasažne tuš kabine, luksuzni kupatilski nameštaj, galanteriju, vodovodnu i kanalizacionu opremu, bojlere, tuš kade i proizvode za majstore. Budite sigurni da će kupovina putem naše web stranice biti bez ijedne mane. Bilo da vas interesuje oprema za kupatila, ugradna tehnika, mozaici ili nešto drugo – nije problem. Izaberite proizvode koji zadovoljavaju vaše standarde. 

Tuš kabine – nezamenljivi atributi modernih kupatila

Ukoliko niste vlasnik kupatila velikih dimenzija, odličan način da dobijete na funkcionalnosti i stilskom izražaju jeste ugradnja tuš kabine. Time ćete uštedeti prostor, lagodno se okupati bez obzira na životnu starost i potrošiti manju količinu vode. U našoj radnji možete pronaći veliki broj različitih modela kabina: pravougaone i polukružne, plitke, poluduboke. Posebno izdvajamo kabine Elpini i Kolpa San. Izdvajaju se zbog materijala od kojeg su izrađene, vrlo jednostavne ugranje i savršenom odnosu cene i kvaliteta. Ove, ali i druge modele iz salona keramike, koje krasi izuzetni kvalitet, vrlo lako možete uklopiti u bilo koji enterijer kupatila.

Pločice za kupatilo – širok izbor koji ulepšava prostor

Jedna od najvažnijih stavki prilikom opremanja kupatila jeste izbor kvalitetnih pločica. Naša široka ponuda tu je da odgovori na sve vaše želje i prilagodi se vašim mogućnostima. Na raspolaganju su vam sjajne ili mat zidne pločice najrazličitijih boja i dimenzija, tako da je sigurno da ćete uspeti da pronađete baš ono što vam je potrebno. Što se cena tiče, one se kreću od 495 dinara do 2980. Verujemo da je sve ovo dovoljno da vas ubedi da se uputite u naš salon i obogatite svoj prostor na najbolji mogući način.

Kako do nas – kontakt

Ukoliko cenite kvalitet i osećaj prijatnosti u kupatilu, kontaktirajte nas. Rado ćemo pomoći da ostvarite svoje ideje i odaberete adekvatan proizvod po akcijskoj ceni. Za svako dodatno pitanje, budite slobodni i informišite se putem email-a: office@akvadom.rs ili na broj telefona: +381.21.302.2348, +381.60.020.6076 . Tim stručnjaka vas očekuje na adresi: Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad. 

Close Comments

Comments are closed.