Apartmani na Zlatiboru sa djakuzijem - Idealan izbor za savršen odmor

Veliki izbor destinacija, njihovih različitih sadržaja i smeštajnih kapaciteta doveo je do toga da se turisti više ne zadovoljavaju prosečnim smeštajem i destinacijama koje ne mogu da u potpunosti okupiraju njihovu pažnju. Zlatibor je turistički prostor koji je značajno usavršio obe svoje kategorije. Kada su u pitanju smeštajni kapaciteti, ova planina je ubrzala svoj razvoj kako u kvanitetu, tako i u kvalitetu. Osim toga što je ponuda apartmana postala vrlo široka, došlo je i do toga da su objekti počeli da se moderno uređuju i usavršavaju svoj izgled. U tome se otišlo i korak dalje. Velika konkurencija i potražnja uticale su na to da vlasnici apartmana u svoje smeštajne jedinice ugrađuju posebne pogodnosti koje će ih staviti ispred ostalih. Jedna od takvih prednosti jeste posedovanje djakuzi kade i spa centra, u okviru kompleksa ili pojedinačnog objekta. Ovaj kvalitet je postao jedna od najpoželjnijih kategorija, te su apartmani koji je poseduju rangirani daleko ispred ostalih. Kako bismo vam pokazali njihove prednosti i odličan kvalitet, prikazaćemo tri najbolja apartmana iz kategorije apartmani sa djakuzijem Zlatibor.

Tri najbolja zlatiborska apartmana sa djakuzijem

Smeštajne jedinice ovog tipa su uglavnom smeštene na najboljim lokacijama, moderne su i opremljene najnovijim nameštajem. Tako da zaista ne čudi podatak da su ubedljivo najpoželjnji objekti čitave ponude apartmana.

Lovac 17

Na par stotina metara od centra planine, u naselju Palisad, nalazi se kompleks u kome se nalazi veliki broj modernih apartmana sa djakuzijem. Lovac 17 je jedan od tih objekata. Ovaj kvalitetan apartman se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila, koji su opremljeni svim neophodnim nameštajem i aparatima. Najveća pogodnost objekta je posedovanje izlaza u dvorište sa prelepim letnjikovcem i mogućnost korišćenja spa centra sa saunom i djakuzijem. Lovac 17 zaista obećava niz prijatnih i kvalitetnih trenutaka.

Elite Lux Spa

Na najpoželjnijem mestu Zlatibora nalazi se Elite Lux Spa – jedan od najpoželjnjih planinskih apartmana. Na četrvtom spratu zgrade sa liftom, smešten je dvosoban objekat sa velikim dnevnim boravkom, kuhinjom sa trpezarijom, spavaćom sobom sa velikim krevetom i garderoberom, kupatilom i terasom, sa koje se pruža jedan od najlepših pogleda na Zlatiboru. Kompleks u kome je Elite Lux Spa smešten poseduje saunu i djakuzi, koji su na raspolaganju samo gostima apartmana. Noć u ovom objektu možete priuštiti za samo 40 evra. Dakle, za vrlo malo novca ćete dobiti jako mnogo pogodnosti.

Apartman 79

Apartman 79 nalazi se u naselju Djurkovac, na svega 250 metara od skijališta. Ovo je jedan od natraženijih apartmana kategorije: Zlatibor apartmani centar. Objekat je idealan za boravak 4 osobe, koje se mogu odmarati u dnevnoj ili spavaćoj sobi, pripremati ukusne obroke u kuhinji ili uživati u prelepom pogledu sa terase. Gostima je obezbeđen i parking, dečji kreveta, internet i kablovska televizija. Najveća pogodnost je svakako spa centar, koji je na raspolaganju samo gostima apartmana, što znači da možete imati čitav prostor samo za sebe.

Pridružite se velikom broju turista koji su sebi priuštili savršen odmor, trenutke mira i relaksacije. Izaberite neki od kvalitetnh objekata i pronađite idealan balans između turističkih šetnji, gradske gužve i kvalitetnih trenutaka u tišini.

Close Comments

Comments are closed.