Apartman Lotus Beograd

You are here Početna  > Turizam  > Apartmani Beograd  > Apartmani Zvezdara >  Apartman Lotus Beograd
Item image

Kontak podaci:

Telefon: +381.63.322.092
Telefon: +381.64.637.0527
Kapacitet 2 osobe
Cena 45 evra
*cene za praznike i Novu godinu su uvećane*


Idealan studio apartman Lotus opremljen je za smeštaj do dve osobe. Lociran je u ulici Stjepana Ljubiše, na Zvezdari. Ovaj stan na dan je smešten u suterenu zgrade, u blizini Vukovog spomenika. Apartman Lotus se sastoji od prostrane spavaće sobe koja poseduje bračni krevet i kupatila sa đakuzijem za relaksaciju.

Dodatni sadržaj koji ovaj apartman nudi gostima je: Centralno grejanje, klima, WiFi, TV, frižider, fen za kosu, kao i čistu posteljinu i peškire. Apartman Lotus lociran je blizini tržnog centra Zire, nedaleko od Tašmajdanskog parka. Apartman Lotus je vrlo dobro povezan sa svim delovima grada pomoću gradskog prevoza. Gostima ovog apartmana je na raspolaganju garažno mesto na upit, uz doplatu od 5 evra po danu, ili parking mesto ispred zgrade koje nije potrebno rezervisati i ne plaća se. Takođe ovaj apartman ima pravilo da se vikendom može iznajmiti na minimum 2 dana. Dobrodošli!

 


[social_share style=”square” align=”horizontal” heading_align=”inline” text=”” heading=”” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ link=”” /]


Naša Adresa

Adresa:
Stjepana Ljubiše 4
GPS:
44.808331, 20.483191
Telefon:
+381.63.322.092
bgdapartmani@gmail.com
Web Sajt:
https://www.apartmani-u-beogradu.com/apartmani-beograd