Apartmani Bogdanović Budva Stari grad

You are here Početna  > Turizam  > Apartmani Crna Gora  > Apartmani Budva >  Apartmani Bogdanović Budva Stari grad
Item image

Kontakt podaci :

Email adresa: darko.bgapartmani@gmail.com ;


APARTMANI BOGDANOVIĆ BUDVA : 

Apartmani Bogdanović se nalaze u Starom gradu Budvi. U ponudi su klimatizovane smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom. Peščana plaža je udaljena samo 50 metara od objekta.

Smeštajne jedinice obuhvataju TV sa kablovskim kanalima, a pojedine nude ploče za kuvanje. Svaka sadrži frižider. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem i fenom za kosu.

Kafe-barovi, restorani i prodavnice nalaze se na pešačkoj udaljenosti od apartmana Bogdanović. Peščana Slovenska plaža udaljena je 400 metara.

Objekat se nalazi na 23 km od Starog grada Kotora, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Do Nacionalnog parka Lovćen ima 42 km. Aerodrom Tivat je udaljen 19 km.

Destinacija Stari grad Budva je odličan izbor za putnike koje zanimaju morski plodovi,noćni život i stari grad.

OPIS SMEŠTAJA : 

Na prvom spratu je dvokrevetna soba sa kupatilom i pored dvokrevetni studio apartman sa kupatilom i malom kuhinjom.

Na drugom spratu i u potkrovlju je veliki apartman za 5 osoba ili 6 u kom slučaju bi jedna osoba morala da spava na dvosedu u dnevnom boravku.Samo veliki apartman ima balkon sa pogledom na more.Svuda je dostupan besplatan WIFI i kablovska tv.

Ako se ovaj smeštaj ne uklapa u sve vaše planove i potrebe ili hoćete da vidite šta sve to Budva nudi u vrhuncu sezone i van nje, posetite stranicu apartmani Budva. Ovde vas očekuje široka ponuda smeštajnih jedinica, od apartmana nadomak plaže do onih u mirnijim delovima grada.

SLIKE SMEŠTAJA KAO I OBJEKATA U BLIZINI:

APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_1 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_19 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_29 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_16 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_6 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_3 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_2 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_9 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_5 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_7 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_8 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_10 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_17 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_15 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_18 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_11 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_21 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_12 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_13 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_14 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_4 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_22 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_23 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_24 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_25 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_20 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_28 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_26 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_27 APARTMANI_BOGDANOVIC_SLIKA_30

 


Naša Adresa

Adresa:
Petra I Petrovića 2, Budva
GPS:
42.277971613772536, 18.837475776672363
mabramovic@live.com