Apartmani Centar Sombor

You are here Početna  > Turizam  > Apartmani Srbija  > Apartmani Sombor >  Apartmani Centar Sombor
Item image

Kontakt podaci

Telefon: 025 420 105
Mobilni 1: 061 23 26 752
Mobilni 2: 061 23 26 753


Inspirisani idejom stvaranja modernog smeštaja Apartmani Centar Sommbor započeli su svoju delatnost 2009. godine. Prateći svetske trendove želja je bila da se ponudi jedinstven smeštaj u samom srcu grada. Zahvaljujući pogodnoj lokaciji, ovi apartmani danas su među vodećim kada je u pitanju smeštaj u Somboru. Blizina mnogih lokaliteta, kao i znamenitosti koje se nalaze na svega par metara od apartmana, pružiće Vam priliku da iz prve ruke iskusite gradski duh ovog velelepnog grada. Kao rezultat višegodišnjeg rada nastali su Apartmani Centar koje krasi specifičan dizajn, izuzetna opremljenost, kao i srdačna gostoprimljivost.


Apartman Centar 1

Apartman Centar 1 se nalazi u centru Sombora. Gostima je na raspolaganju klimatizovan smeštaj za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom i prostranim dnevnim boravkom sa TV-om sa satelitskim kanalima. Glavni trg i Katedrala udaljeni su 650 metara.

Ova smeštajna jedinica poseduje potpuno opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo sa kadom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

U prizemlju zgrade u kojoj je smešten apartman, nalaze se bar i restoran sa dečijim igralištem. Dodatnu pogodnost predstavlja i parking koji je besplatan za goste.


Apartman Centar 2

U apartmanu za 4 osobe udobno se mogu smestiti četvoro prijatelja, manja porodica ili poslovni partneri. Apartman ima jednu zasebnu spavaću sobu koja je predivno osunčana u toku većeg dela dana. Ona ima veliki francuski ležaj, pored koga su dva noćna stočića sa lampama.

Osim spavaće sobe, apartman ima i dnevnu sobu u kojoj se nalazi udobna i velika garnitura za sedenje, koja se po potrebi razvlači te ovde mogu da spavaju i dve odrasle osobe ili deca. Pored garniture za sedenje nalazi se i mali stočić, kao i TV sa kablovskim kanalima koji vam je na raspolaganju za vreme boravka u ovom modernom apartmanu.

Ovaj apartman poseduje i klima uređaj, besplatnu internet konekciju, kao i kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo.

[social_share style=”square” align=”horizontal” heading_align=”inline” text=”” heading=”” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ link=”” /]


Naša Adresa

GPS:
45.769539, 19.1136893
Telefon:
025/420-105
Web Sajt:
http://www.apartmancentarsombor.com

Radno vreme

Ponedeljak:
00-24
Utorak:
00-24
Sreda:
00-24
Četvrtak:
00-24
Petak:
00-24
Subota:
00-24
Nedelja:
00-24