Beauty studio Refresh

You are here Početna  > Nega lica i tela  > Frizerski Saloni Beograd >  Beauty studio Refresh
Item image

Kontak podaci:

Telefon: 062/854-20-16


Beauty studio Refresh je upravo ono što vam treba, ako želite da se za vašom kosom svi okreću. U današnje vreme potraga za pravim frizerskim salonom je sve veća. Manjak vremena, potreba za kvalitetnom i lepom kosom postaju izazov. Zagađen vazduh, loša ishrana i dosta stresa dovodi do toga da vam kosa nije onakva kakvu bi želeli da imate. Frizerski salon Beauty studio Refresh nije običan salon, reč je o frizerskom salonu u Beogradu sa jednim od najboljih frizera Ivanom Blagojević. Frizer sa višedecenijskim iskustvom, edukator Alfaparf brenda, umetnik i osoba koja obožava svoj posao. Da biste se uverili o kakvom frizeru pričamo, možete posetiti i naš profil na Instagramu Beauty studio ili naš Blog 

Prestanite da lutate za pravim frizerom posetite posetite Frizerski salon u Beogradu – Beauty studio Refresh. Zbog velikog obima posla potrebno je zakazati svoj termin na vreme.
Frizerski salon Beograd – Beauty studio Refresh je mesto gde možete dobiti usluge ženskog/muškog šišanja, farbanja kose balayage ili ombre, ecaille, flambalayage, izvlačenje pramenova, keratin ili olaplex tretman. Kod nas ćete se osećati rasterećeno, videćete profesionalne mlade ljude koji brinu o vama. Čućete smeh srećnih i zadovoljnih ljudi. Dobra i negovana kosa nam je imperativ. Mesto gde su sve frizure i tehnike bojenja kose apsolutno moguće. Osmeh i sreća nemaju cenu.
Dođite u naš kutak, frizerski salon u Beogradu Beauty studio Refresh i uverite se da ćete odatle izaći potpuno refreshovani!
Naš moto je “Kosa je kruna koju stalno nosite”.

SLIKE RADOVA :

 

[social_share style=”square” align=”horizontal” heading_align=”inline” text=”” heading=”” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ link=”” /]


Naša Adresa

Adresa:
Sumatovacka 124 Beograd
GPS:
44.794528, 20.482247
Telefon:
062/854-20-16

Radno vreme

Ponedeljak:
11h-19h
Utorak:
11h-19h
Sreda:
11h-19h
Četvrtak:
11h-19h
Petak:
11h-19h
Subota:
10h-17h
Nedelja:
10h-17h