Balon za fudbal Top spin

You are here Početna  > Sport i Fitnes  > Baloni za mali fudbal Beograd >  Balon za fudbal Top spin
Item image
 • Adresa: Maksima Gorkog 94
 • Opština: Voždovac
 • Grad: Beograd
 • Mob: 066/184 444
 • Web: www.topspin.rs

  BALON ZA FUDBAL TOP SPIN

  Balon za fudbal Top spin smešten je u okviru istoimenog sportskog centra koji se nalazi u ulici Maksima Gorkog 94, u blizini Dušanovačke pošte. Objekat našeg sportskog centra čine tri balona sa terenima za tenis, mali fudbal i košarku u sklopu kojih se nalaze vrhunski opremljenje svlačionice i kafić za druženje i sređivanje utisaka posle rekreacije.

  Svi naši baloni imaju centralizovan sistem grejanja i ventilacije, a dvostruko platno sprečava kondenzaciju u hladnim i vlažnim danima. Ono što balon za fudbal u okviru sportskog centra Top spin razlikuje od drugih jeste vrhunska podloga napravljena od veštačke trave renomiranog holandskog proizvođača Edel Grass-a, koja maksimalno sprečava proklizavanje i ne ostavlja tragove na opremi.

  Teren za fudbal je dimenzija 36m x 15m i izgrađen je po najvišim standardima za ovu vrstu objekta. Pored antialergijske veštačke trave, koja je preporučena od strane FIFA-e opremljen je i semaforom za rezultat sa tasterima na golovima.

  Osim sportskih balona za iznajmljivanje u okviru našeg centra nalaze se i Top spin škola fudbala koju vodi Saša Radivojević, proslavljeni golman Crvene Zvezde, Radničkog iz Niša i Apolona iz Grčke.

  Za sve posetioce obezbeđen je parking za 40 mesta.

  Vaše termine za fudbal možete da zakažete na telefon:
  066/ 18-4444

  Uverite se i sami da je sporski centar Top spin pravo mesto za Vaš odmor i rekreaciju!

  Balon za fudbal Top spin, Maksima Gorkog 94, Beograd.

SLIKE :

balon-za-fudbal-top-spin1 balon-za-fudbal-top-spin2 balon-za-fudbal-top-spin3 balon-za-fudbal-top-spin4 balon-za-fudbal-top-spin5


Naša Adresa

Adresa:
Maksima Gorkog 94,Beograd
GPS:
44.79398, 20.47824879999996
Telefon:
066/184 444