Brvnare Mir Zlatibor

You are here Početna  > Turizam  > Apartmani Srbija  > Smestaj Zlatibor  > Apartmani Zlatibor >  Brvnare Mir Zlatibor

Kontak podaci:

Telefon: 065 369 6 296
Telefon: 065 369 6 296 VIBER
Kapacitet Do 5 osoba
Cena zavisi od perioda zakupa. *cene za praznike i Novu godinu su uvećane*Naše brvanare se nalaze u mirnom delu Zlatibora sa prelepim pogledom na prirodu sakrivene od buke a na samo 4 km od centra Zlatibora,u naselju Gajevi. Brvnare su potpuno ekološke napravljene od drveta, sa izvorskom vodom i solarnim napajanjem struje. Brvnara je idealna za smeštaj 4 osobe,moze se smestiti maksimalno 6 osoba. Sadrži na prvom nivou dnevnu sobu sa prostranim kupatilo,kuhinjom i ustakljenom terasom, a na spratu prostranu sobu sa bračnim krevetom i dva odvojena kreveta. Na spratu takođe ima otvorenu terasu. Svaka brvnara ima sopstveno dvorište.Na zahtev gostiju u ponudi imamo i bicikle,masaze u samoj brvnari.

Iz brvnara možete uživati u pogledu na vrh Čigota. Idealno je za porodice sa decom jer u ovom delu nema saobraćaja, staze za šetanje su ispred kućica. Imate svoje dvorište i čitavo prostranstvo ispred sebe. Na 500m od nas je i restoran tako da se možete hraniti u njemu ili samostalno pripremati hranu. Idealno za uživanje u pravoj prirodi i lepotama Zlatibora.
Gosti po dogovoru mogu imati i časove joge – individualne ili grupne kao i radionce Pozitivne psihologije i radionice po programu Lujze Hej – Heal Your Life. Za naše goste možemo organizovati i izlete i razgledanje predela Zlatibora koje do sada nisu videli džipovima ili kvadovima.

Cena brvnare je:

Do 10.jula : za 2 osobe 50 eur dnevni najam, za vise od 2 osobe 60 eur dnevni najam
Od 10.jula do 25.avgusta: 70 eur dnevni najam brvnare


Naša Adresa

Telefon:
+381653696296
bgdapartmani@gmail.com