Gates doo

You are here Početna  > Kuća i kancelarija  > Garažna vrata >  Gates doo
Item image

Adresa: Tršćanska 21

Opština: Zemun

Grad: Beograd

Tel: 011/ 307 74 26

Mob: 064/ 864 83 07

Osnovni proizvodi/usluge: garazna segmentna vrata, automatske rampe, automatski stubovi .

GATES D.O.O.

 

Kompanija „GATES“ d.o.o. osnovana je 1992. godine. U svom dvodecenijskom poslovanju stekla je obimnu referentnu listu. Jedan od glavnih razloga zbog kojih se lista naših komiteneta širi, iz godine u godinu, je poslovna filozofija uz pomoću koje je naša kompanija prepoznatljiva i uspešno posluje na tržištu dvadeset godina.

Neprestano usavršavanje zanatskih veština naših zaposlenih i njihova edukacija na međunarodnim seminarima u domenu elektronike, ekspeditivnost, dvanaestočasovna dostupnost našim klijentima, međunarodni standardi proizvodnje i ugradnje, profesionalni menadžment, pouzdanost u pružanju usluga, samo su neki od razloga zbog kojih smo visoko kotirani u zemlji i regionu u sferi automatizacije i proizvodnje segmentnih industrijskih i garažnih vrata.

Kompanija „GATES“ d.o.o. se nalazi na adresi Tršcanska br. 21, Zemun. Kancelarije su smeštene u zgradi fabrike satova „Insa“, dok je proizvodni pogon organizovan na površini od 2.300 m2 sa najsavremenijom opremom i mašinama za proizvodnju.

Iz našeg bogatog asortimana izdvajamo segmentna garažna vrata, automatske rampe i automatske stubove. Kompanija „GATES” d.o.o. se bavi proizvodnjom i ugradnjom:

  • – Segmentnih industrijskih i garažnih vrata (napravljenih od kompaktnih „sendvič“ panela sa toplotnom i zvučnom izolacijom)
  • – Konzolnih kliznih kapija

 

Kao i automatizacijom:

  • – Kliznih i zaokretnih kapija
  • – Sistema za zatvaranje prostora, automatskim parking rampama i automatskim stubićima
  • – Protokolizacijom (prolaza i parking mesta), parking sistemima senzorskim automatskim vratima za ulaz u poslovne objekte, banke, tržne centre, markete, itd.

 

Od 2010 godine proširili smo svoju delatnost. Počela je proizvodnja PVC, aluminijumske storalije, prodaja kanalizacionih šahti za izgradnju autoputa.  Zbog specifičnosti proizvodnje moramo napomenuti da sezona našeg društva i preiod kada ono aktivno bez prestanka radi je od maja do decembra. Tokom zimskih dana zbog same proizvodnje nema toliko potrebe za našim proizvodima, ali takođe moramo napomenuti da nam u tom periodu službe servisa odlično i vrlo uspešno rade.

Takođe moramo napomenuti da imamo sklopljene ugovore o godišnjem održavanju objekata na godišnjem i trogodišnjem nivou.

Na sve navedene proizvode naša kompanija daje garanciju. Posedujemo veliki lager rezervnih delova svih proizvodnih i konstrukcionih komponenti. Razlog tome je ekspeditivno obavljanje servisa naših proizvoda. Dostupnost servisne sluzbe – prijave servisa je 24h – 7 dana u nedelji.

Organizacioni tim kompanije „GATES“ d.o.o. realizuj planove širenja naše distributivne mrežu u Srbiji. Svojim budućim saradnicima obezbeđujemo potpunu logističku podršku u domenu edukacije radnog kadra (menadžmenta, montera, instalatera, itd. ), marketinga, snadbevanja kompletne palete proizvoda našeg i stranog programa, transporta, itd. Pored navedenog, našim budućim partnerima smo dostupni sedam dana u nedelji, u cilju uspostavljanja profesionalnog partnerskog odnosana i pružanja što kvalitetnijih usluga našim buducim poslovnim partnerima.

galerija-za-gates-doo1 galerija-za-gates-doo2 galerija-za-gates-doo3 galerija-za-gates-doo4


Naša Adresa

Adresa:
Tršćanska 21,Zemun
GPS:
44.8545568, 20.392191499999967