Hotel Royal Spa - Banja Koviljača

You are here Početna  > Turizam  > Hoteli  > Hoteli Banja Koviljača >  Hotel Royal Spa - Banja Koviljača

Kontakt podaci

Telefon: 015 818 010
Mobilni: 065 885 55 45
Mejl: office@royalspa.rs


Smeštaj

Okružen netaknutom prirodom u podnožju planine Gučevo, hotel Royal Spa smešten je u samom centru Banje Koviljače. Hotel raspolaže smeštajnim jedinicama izuzetnog kvaliteta; klimatizovanim sobama sa pogledom na bujno zelenilo obližnjeg parka. Pojedine smeštajne jedinice poseduju i balkon ili sopstvenu terasu. Sa prelepim pogledom na vrt i uz prve zrake sunca, idilična jutra uz šolju tople kafe svakako će Vam ostati u lepom sećanju.

Stoga, ukoliko planirate odmor, a ne biste da se odvajate od vašeg ljubimca – imamo rešenje za Vas. Dodatnu pogodnost hotela Royal Spa pet friendly prostor.


Sportski turizam

Hotel Royal Spa svojom ponudom i sadržajem u potpunosti zadovoljava potrebe sportskih ekipa. Sa preko 40 soba, u potpunosti opremljenih i komfornih, nudi sportistima sve potrebne usluge za njihov savršen odmor. Za trenutke opuštanja gostima se na raspolaganju nalazi i bazen, sauna i đakuzi, kao i usluge fizioterapueta. Takođe, dodatnu pogodnost predstavlja i fitness sala opremljena raznim sportskim rekvizitima.

Svim sportistima i sportskim ekipama obezbeđena je i vrhunska kuhinja koja je u potpunosti prilagođena njima i njihovim potrebama. Brižljivo odabrani sastojci i kreirani jelovnici obezbediće pravilnu ishranu tokom sezonskih priprema i boravka u Royal Spa hotelu.


Welness i Spa

Welness Royal program idealan je za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, kao i poboljšanje imuniteta. Weless usluge predstavljaju jedan od najefikasnijih načina za opuštanje od svakodnevnog i nagomilanog stresa. Relaksacija i detoksikacija organizma postižu se pomoću sledećih sadržaja:

   • * Bazen sa mineralnom vodom, hidro i aero masažom
   • * Saunom
   • * Tepidarijum – topla kupka

   Kongresni centar

   Kongresni centar hotela Royal Spa sastoji se od dve kongresne sale namenjene za veće ili manje skupove. Sala “Drina” – kapaciteta do 190 mesta, kao i sala “Jadar” sa mogućnošću do 60 mesta. U slučaju većih skupova i manifestacija postoji mogućnost spajanja pomenutih sala čime se dobija jedinstven prostor kapaciteta do 250 mesta. Sve sale su opremljene modernom tehničkom opremom koja uključuje_ LCD projektor i platno, flip chart, sound sistem, laptop, mikrofon, DVD plejer.


[social_share style=”square” align=”horizontal” heading_align=”inline” text=”” heading=”” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ link=”” /]


Naša Adresa

GPS:
44.51450223454536, 19.1535884460327
Telefon:
015/818-010
office@royalspa.rs
Web Sajt:
http://royalspa.rs/index.php

Radno vreme

Ponedeljak:
00-24
Utorak:
00-24
Sreda:
00-24
Četvrtak:
00-24
Petak:
00-24
Subota:
00-24
Nedelja:
00-24