Lim.Era - limarski radovi na terenu

You are here Početna  > Gradjevinarstvo i Zanastvo  > Limari Beograd >  Lim.Era - limarski radovi na terenu
Item image

Firma „Lim.Era“ iz Beograda nudi Vam na jednom mestu široku paletu svojih usluga koje se odnose na industrijsku i građevinsku limariju. Bavimo se pre svega završnim limarskim radovima na krovovima stambenih i poslovnih objekata.

Posedujemo iskustvo od preko 3 decenije, tačnije više od 34 godine u ovom poslu, što nas visoko kvalifikuje u oblasti našeg poslovanja. Svakodnevno radimo na usavršavanju metoda i tehnika našeg rada, kako bi svojim klijentima obezbedili proizvode i usluge visokog kvaliteta.

Limarski radovi na krovu, odnose se na:

  • – pokrivanje krova limom
  • – opšivanje dimnjaka limom
  • – izradu oluka
  • – postavljanje oluka na kuću

Industrijska limarija obuhvata izradu kuhinjske opreme po meri, dok se građevinska limarija odnosi na opšivanje limom, postavljanje oluka, opšivanje badža, dimnjaka i slične poslove. Izrada limarije po želji i meri kupca, u različitim kombinacijama u skladu sa potrebama određenog objekta, bilo da su u pitanju fasade, krovovi ili sendviči, predstavlja osnovu karakteristiku našeg rada.

Svim poslovima koje ste nam poverili pristupamo odgovorno i uz najviši vid pedantnosti pri radu, poštujući vreme kojim raspolažete i sve specifične zahteve. Vaše zadovoljstvo završnim limarski radovima koje možemo da Vam ponudimo predstvalja našu najveću motivaciju za daljim radom.

Radno vreme:
– po pozivu i dogovoru sa klijentima

Kontakt telefon:
063/ 379 284

Kompletni završni limarski radovi na krovu.
Pokrivanje krova limom, opšivanje dimnjaka limom.
Izrada oluka i postavljanje oluka na kuću.

Limarski radovi na terenu „Lim Era“ Beograd.


Naša Adresa

Adresa:
Alberta Ajnštajna 10/1,Beograd
GPS:
44.816667, 20.4669202728
Telefon:
011/299 16 21 ; 063/379 284