Premium studio za Sunačanje

You are here Početna  > Nega lica i tela  > Solarijumi >  Premium studio za Sunačanje
Item image

Adresa: Kralja Vladimira 72, Voždovac

Opština: Voždovac

Grad: Beograd

Mob: 060- 334- 4937

Osnovni proizvodi/usluge: mega sun solarijum vozdovac, lezeci solarijum vozdovac, stojeci solarijum vozdovac, studio za suncanje vozdovac.


 

Premium studio za Sunačanje

Fitness klub i studio za sunčanje “Daystar” nalazi se na uglu sa Vitanovačkom ulicom, na Voždovcu na adresi Kralja Vladimira 72. Sa željom da Vam omogućimo da tokom cele godine imate predivnu preplanulu boju kože, kao i da budete zadovoljni izgledom Vašeg tela, odlučili smo se za otvaranje našeg kluba.

“Daystar” klub Vam nudi:

  • – solarijum
  • – fitness treninge – individualne i grupne
  • – pilates
  • – zumbu
  • – masažu

Moderno opremljen, klub “Daystar”, svojim prijatnim okruženjem učiniće da se potpuno opustite i uživate u svakom trenutku dok boravite kod nas. Raspolažemo stojećim i ležećim solarijumom renomirane marke Mega Sun, koja je vodeći brend u svetu, kada je reč o solarijumima.

Mega Sun solarijum, predstavlja najbezbedniji način da veoma brzo i učinkovito postignete efekat preplanule kože, koja će istaći Vašu ženstvenost. Za svega nekoliko minuta i tretmana u našem studiju za sunčanje, izgledaćete kao da ste se upravo vratili sa letovanja.

Ujednačena boja duž celog tela i lica, ono je što možemo da Vam obezbedimo. Ukoliko želite da pre direktnog izlaganja sunčevim zracima, imate odgovarajuću podlogu, na pravom ste mestu. Stojeći i ležeći solarijum na Voždovcu, pružiće Vam mogućnost da imate idealnu podlogu za predstojeće sunčanje.

Doživite neverovatno iskustvo i dozvolite sebi malu dozu hedonizma. Opustite se i na zdrav način učinite Vašu kožu tamnijom do željene nijanse. Izbegnite mogućnost opekotina od Sunca, postepenim tamnjenjem u našem studiju za sunčanje.

Uporedo sa sunčanjem u našem Mega Sun solarijumu, preporučujemo Vam da ne propustite našu specijalnu promotivnu ponudu koja traje do kraja aprila u vidu neponovljive ZUMBE!!!

Prepustite se ritmovima zavodljivog plesa, koji će oblikovati Vaše telo i učiniti da probudite boginju u Vama.

Dočekajte leto spremni i sa adekvatnom preplanulom podlogom.

Vaš najbolji izbor, studio za sunčanje.

Mega Sun solarijum “Daystar” Voždovac, Beograd.

 


Naša Adresa

Adresa:
Kralja Vladimira 72, Voždovac
GPS:
44.778141, 20.477422599999954
Telefon:
060/3344937