Prevarant - Neša elektro-ovlašćeni električar Beograd

You are here Početna  > Gradjevinarstvo i Zanastvo  > Električari Beograd >  Prevarant - Neša elektro-ovlašćeni električar Beograd
Item image

Ulica : Mušickog 5 ,Beograd ;
telefon : ;
Email:


PREVARANT – NEŠA ELEKTRO-OVLAŠĆENI ELEKTRIČAR BEOGRAD 

Veliki je problem kada imate bilo kakav kvar u kući,kada vam je potrebna nečija stručna pomoć ili bilo kakva usluga a ne znate koga da kontaktirate.Jako je važno da za novac kojim platite dobijete upravo ono što ste tražili. Zbog toga smo mi tu za Vas. Uštedite sebi vreme i izbegnite dodatne troškove. Za svaku popravku i uslugu koju pružamo mi ćemo se pobrinuti.Vaše je da nas kontaktirate a na nama da saradnju u najkraćem roku ostvarimo i uslugu realizujemo.

USLUGE :

Nesoelektricar1

Sve popravke na razvodnim ormarima i razna merenja , otpora instalacije, temperaturu instalacije i elektro opreme osigurača raznih klema , grebenasti prekidaca i kvalitet struje. Ova merenja mnogo znače da bi izbegli havarije na instalcacijama,GRO ormaru.RO tablama i drugo.

Popravke na GRO ormanima zamena instalacije na ormanu,zamena osigurača,postavljanje novih automackih osigurača/limitatora.Ugradnja novih ormana,strujomera i sve sto je potrebno.

Popravke na GRO ormanima zamena instalacije na ormanu,osiguraca,postavljanje novih automacki osigurača/limitatora.Ugradnja novih ormana,strujomera i sve sto je potrebno.

Sve popravke na razvodnim ormarima i razna merenja , otpora instalacije, temperaturu instalacije i elektro opreme osiguraca raznih klema grebenasti prekidaca i kvalitet struje. Ova merenja mnogo znace da bi izbegli Havarije na instalcacijama,GRO ormaru.RO tablama i drugo.

Semiranje Ro , GRO i drugi ormara . postavljanje i ugradnja automacki osiguraca , razna osvetlenja i dekorativne rasvete i led rasvete…


VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO I ZNANJE

Popravke havarije na elektroinstalacijama, na GRO i RO ormarima kod strujomera i glavni osigurača. Utvrdjivanje kvara strujomera i kradje struje. pepravke i postavke nove instalacije , zamena i ugradnja limitatora osiguraca kod broila u ormanu , ugradnja automacki osigurača, rasvete, postavka uzemljenja, rasterecivanje po fazama na osiguracima instrumentom. Merenj izolacije i ispravnost instalacije i drugo.Popravka el.šporeta , bojlera, ta peći. Ugradnja i popravke: ” interfona, videonazora”. Davanje plavog kartona, atesta instalacije i uzemljenja za podnošenje u Epsu za davanje prikljucka .

Sa ugradjenim automackim osiguracima dobija se bezbednost i kvalitetnoj zastiti, instalacije i potrosaca.<div class=

Sa ugradjenim automackim osiguračima dobija se na bezbednosti i kvalitetnoj zaštiti, instalacije i potrosača.

U popravku bele tehnike ulazi sledeće. Šporet, bojleri ta-peći.

U popravku bele tehnike ulazi sledeće. Šporet, bojleri ta-peći.

Ugradnja interfona i popravke interfona.

Ugradnja interfona i popravke interfona.

Ugradnja video nadzora u lokalu, kuci , zgradi stabenoj. Videonadzor mozete gledati u zgradi preko kablovske televizije,preko interneta i ...

Ugradnja video nadzora u lokalu, kuci ,stabenoj zgradi. Videonadzor možete gledati u zgradi preko kablovske televizije,preko interneta i …

VIDEO PREZENTACIJA :


Naša Adresa

Adresa:
Beograd
GPS:
44.786568, 20.449301311077