Prodaja peleta Sieta d.o.o

You are here Početna  > Gradjevinarstvo i Zanastvo  > Prodaja peleta Beograd >  Prodaja peleta Sieta d.o.o
Item image

PRODAJA PELETA SIETA D.O.O.

Sedište firme „Sieta doo“ nalazi se na teritoriji opštine Palilula,Ovčanski put broj 7t, u Beogradu. Osnovna delatnost naše firme je prodaja peleta. Naša firma je zvanični zastupnik SwissEcoPellet RS za Srbiju. U domenu našeg rada nalazi se prodaja bukovog peleta u vidu veleprodaje i maloprodaje.

Karakteristike peleta iz naše ponude:

  • – prečnik 6mm
  • – kalorijska vrednosti 5kw|h
  • – pakovanje u vrećama od 15 kg
  • – džambo vreće od 1tone

Prodaja peleta vrši se uz kompletnu uslugu prevoza do krajnjeg kupca.

Šta je Pelet?

Pelet predstavlja proizvod dobijen presovanjem piljevine i strugorine visoko kaloričnog drveta, pri čemu se ne dodaju nikakva vezivna sredstva. Za proizvodnju peleta najčešće se koristi hrast, bukva, jasen, graba, topola ili lipa.

Zahvaljujući svom obiliku i veličini, pelet je veoma lak za transport, a njime se takođe jednostavno pune ložišta peći. Budući da ispunjava ekološke norme, odnosno ne zagađuje životnu sredinu, pelet je preporučljiv svakom domaćinstvu. Znatno je ekonomičnije ogrevno sredstvo od lož ulja, a važno je istaći i da se prilikom proizvodnje, pripreme i transporta istog stvara zanemarljiva količina CO2.

Zbog čega se opredeliti baš za pelet?

Njegova osnovna prednost je što se može koristiti kao tečno gorivo, odnosno postoji mogućnost da tačno određena količina peleta dolazi iz spemnika do ložišta, što isključuje potrebu za neprekidnim obilaskom peći u toku grejne sezone. Iskorišćenost energije kod peleta je 90%, dok je kod običnih peći na drva najviše 70%. Takođe nije neophodno da imate klasičan odžak da biste se grejali na pelet. Dovoljna je naime samo obična cev. Gledano sa ekonomskog aspekta pelet je 2-6 puta jeftiniji u odnosu na druga fosilna goriva.

O SwissEco Pellet RS.

Firma “O SwissEco Pellet RS.” je najveći proizvođač i distributer čistog, obnovljivog peleta u Srbiji.

Sa ciljem zadovoljenja sve veće potražnje, ova kompanija se specijalno organizovala kako bi ispunila planove potrošnje. Samim tim ova kompanija je postala najveći, najkonkurentniji i najpovoljniji proizvođač peleta u našem delu Evrope.
Postavlja se pitanje: da li je svaki pelet isti?

Odgovor: NE. Kompanija SwissEcoPellet RS može da Vam obezbedi isključivo pelet visokog Premium kvaliteta.

Da li je pelet samo novi trend ili zaista budućnost?

Poznato je da sve veća upotreba fosilnih goriva ima svoju cenu, koja podrazumeva zagađenje planete i promene u klimatskim uslovima. Samim tim javlja se potreba za novi izvorom energije koji će smanjiti pomenuto zagađenje i promene. Kyoto protokol obavezuje napredne zemlje da do 2020. godine smanje emisiju štetnih gasove koje ispuštaju u atmosferu za 5,2 %, što je moguće postići isključivo upotrebom peleta.

Kontakt :
Tel:011/27 15 602
Mob:063/ 218 028

Ovčanski put broj 7t,Beograd.

Prodaja peleta viskokog Premium kvaliteta.
Firma „Sieta doo“ Beograd.


Naša Adresa

Adresa:
Ovčanski put 7t, Beograd
GPS:
44.8827088, 20.496924000000035
Telefon:
063/218 028 ; 063/27 06 41