Akcent

You are here Početna  > Kuća i kancelarija  > Tepisi Beograd >  Akcent
Item image

O NAMA
Preduzece akcent d.o.o. se bavi prodajom  podnih obloga : tepiha , tepisona , pvc podova , laminata i parketa. Naša osnovna orjentacija je maloprodaja i tu postižemo značajne razultate na zadovoljstvo i nas i naših cenjenih kupaca.

 

Naša misija  je da u prijatnom ambijentu porazgovaramo sa Vama , da saznamo šta su Vaše potrebe i želje i da Vam pomognemo u izboru …

 

Takodje , s ponosom ističemo da je preduzeće akcent opremalo prostore Narodne skupštine Republike Srbije , Mup-a Republike Srbije , Galenike , IV opštinskog suda u Beogradu , Gradske skupštine , RTS-a ,  kao i mnoge druge.

 

Pored toga , s neskrivenim zadovoljstvom smo ugradjivali tapisone , laminate i parkete u nebrojeno  malih i srednjih poslovnih prostora , hotela , prodavnica  , magacina , restorana , kockarnica , stanova i sl.
Jedinstveni show room sa mnoštvo uzoraka renomiranih proizvodjača kao što su Sintelon i Tarkett , umnogome će olakšati Vaš izbor.

 

A zašto baš oni ?  Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu nam je pokazalo da se radi o pouzdanim partnerima , o preduzećima koja misle na budućnost , cene sadašnjost i s ponosom ističu svoju prošlost. Njihovi  proizvodi odišu kvalitetom , inovativnošću i lepotom.

 

TEPISI    

Lepi  , Kvalitetni , Meki , Sa stilom , Pristupačni…..
Tepisi se vraćaju na velika vrata u naše domove, zahvaljujući brojnim inovacijama u tekstilnoj industriji.  Pored nesumljivo dekorativnog elementa , s tepihom dobijate i jedan nov , danas izuzetno značajan smisao, čiste životne sredine. Najnovija istrazivanja dokazuju da čestice prašine, koje su danas uzrok velikog broja alergija , bivaju zarobljene novom generacijom filamenata sve do momenta čišćenja koje se vrši jednostavnim usisavanjem.

 

Veliki izbor kvaliteta , dimenzija i dezena kao i stručna pomoć , pomoćiće Vam da s lakoćom izaberete tepih.

 

TEPISONI
Udobnost , Lepota i stil , Toplotna i zvučna izolacija , Funkcionalnost
Praktično neograničeni  izbor boja ,dezena i kvaliteta pomoćiće Vam da izaberete pod koji će u potpunosti zadovoljite sve Vaše zamisli  kod uređenja domaćinstva ili poslovnog prostora. Lakim postavljanjem i održavanjem  kao i  povoljom cenom.

 

PARKET  

TARKETT  PARKET  je uspešan spoj prirode i tehnoloških inovacija , što dokazuje njegova lepota i trajnost. Bez kompromisa sa prirodnim izgledom drveta , Tarektt parket je funkcionalan i lep : postavlja se bez problema , bez lepljenja , T-lock sistemom ugradnje koja je brza i jednostavna.

 

LAMINAT
Lep, Praktičan , Trajan , Pouzdan

Tarkett laminat , tradicionalan ili moderan , sa autentičnom teksturom pravog drveta ili kamena , inspirisan je prirodom i potrebama savremenog čoveka .Prirodna struktura površine laminata minimizira širenje čestica prašine tako da je prostor bezbedan i higijenski. Izuzetno se lako postavlja zahvaljujući T-lock sistemu .

 

TOPLING
Lep , Udoban , Tih , Praktičan , Trajan
Tarkett vinil podovi predstavljaju prirodan izbor i kvalitetno rešenje za opremanje enterijera . Višegodišnje iskustvo kompanije Terkett u proizvodnji vinil podova garantuje profesionalizam , majstorstvo i inovativnost. U širokom spektru boja i stilova , lako ćete ostvariti svoje ideje o uređenju svog doma.


Naša Adresa

Adresa:
Mokroluska 1
GPS:
44.77850971234435, 20.494519058410674
Telefon:
Tel: 011/ 3473 002