Skobaljski konaci - Skobalj

You are here Početna  > Turizam  > Apartmani Srbija  > Smeštaj Smederevo >  Skobaljski konaci - Skobalj

Kontakt podaci

Mobilni: 065 89 22 567
Informacije: info@konaci.rs
Rezervacije: skobaljski@konaci.rs


Skobaljski konaci

Ovi konaci predstavljaju idealno mesto za nezaboravan odmor od užurbanosti i vreve savremenog gradskog života. Mir, čist vazduh, kao i prirodne blagodeti, samo su neke od stvari koje možete iskusiti u Skobaljskim konacima. Gostima konaka se na raspolaganju nalazi lepo uređeno dvorište sa restoranom i kafeom, opremom za roštilj i deo prostora opremljen za zabavu najmlađih gostiju koja mogu videti domaće životinje (krave, svinje, ovce i živinu).


Lokacija konaka

Skobaljski konaci nalaze se u istoimenom selu Skobalj, južno od grada Smedereva u Podunavskom okrugu. U pitanju je starije naselje koje se prvi put pominje u aračkim spisima pred sam kraj turske vladavine. Selo leži na aluvijalnoj ravni Jezave i njene pritoke Konjske. Obe reke su veoma bogate ribom i pogodne za ribolov. Skobalj je naselje zbijenog tipa.


Smeštaj i prenoćište

Skobaljski konaci raspolažu sa 2 sobe i jednim dvosobnim apartmanom za izdavanje, sa ukupno 8 ležajeva (kreveta). Jedna soba je dvokrevetna sa dva odvojena kreveta, a druga sa bračnim ležajem. Apartman ima dve odvojene sobe, od kojih je jedna spavaća sa velikim bračnim krevetom. Sve smeštajne jedinice su opremljene sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, klima uređajem, digitalnom televizijom, telefonom i besplatnim bežičnim internetom. Za organizovane grupe postoji mogućnost zakupa celog objekta po dogovoru. U veoma lepo uređenom dvorištu nalazi se garnitura za sedenje i roštilj, a moguće je i iznajmiti bicikl. U sastavu objekta rade kafić i restoran. Parking je obezbeđen za sve goste.

Smeštaj Skobalj

Smeštaj Skobalj

Smeštaj Skobalj


[social_share style=”square” align=”horizontal” heading_align=”inline” text=”” heading=”” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ link=”” /]


Naša Adresa

GPS:
44.5651607, 21.0284885
Telefon:
065/89-22-567
info@konaci.rs
Web Sajt:
http://konaci.rs/

Radno vreme

Ponedeljak:
00-24
Utorak:
00-24
Sreda:
00-24
Četvrtak:
00-24
Petak:
00-24
Subota:
00-24
Nedelja:
00-24