Vila San Marina Zlatibor

You are here Početna  > Turizam  > Apartmani Srbija  > Smestaj Zlatibor  > Apartmani Zlatibor >  Vila San Marina Zlatibor

Kontak podaci:

Telefon:+381 64 0 666 219;
Email:vilasanmarina@gmail.com;
Usluge:Smeštaj na Zlatiboru;


OPIS – Vila San Marina 

Na izuzetno atraktivnoj lokaciji nalaze se apartmani Vila San Marina sa parking mestom na samo 500 m od trznog centra. U svojoj ponudi imamo tri smeštajne jedinice.

Pored udobnosti i konfora koji pruža gostima u svojim apartmanima i garsonjerema, Vila San Marina je izuzetno pristupaćna tokom cele godine. Vila se nalazi 50 m od restorana Miris Dunja. U blizni se nalazi i igraliste za najmlađe goste, prodavnice i bazena “Romantika” sa slanom vodom. Lokacija vile ima posebnu draž, blizu svega, a ipak zaklonjena, da obezbedi mir neophodan za kompletan odmor, užvanje i pravi dozivljaj Zlatibora.

Pored ljubaznih domaćina, uslužnog osoblja i udobnosti u smeštajnim kapacitetima Vila San Marina je za svoje goste obezbedila bežični pristup internetu, tako da u svakom momentu imate maksimalnu komunikaciju i sve potrebne informacije direktno iz svog apartmana.

APARTMAN 1

Apartman čini dnevni boravak sa kuhinjom, stolom za ručavanje, TV uređajem sa kablovskom televizijom, zasebnom spavaćom ,dečijom sobom,kupatila su moderno opremljena i poseduju tuš-kabinu. Ima zasebna spavaća soba sa francuskim ležajem. Kuhinja je opremljena stilskim nameštajem, šporetom, frižiderom, električnim aparatom za čaj i kafu, tosterom i suđem
Apartman ima svoje parking mesto.

VIla-San-Marina_slika5 VIla-San-Marina_slika6 VIla-San-Marina_slika7 VIla-San-Marina_slika8

APARTMAN 2

Apartman čini predprostor dnevni boravak sa kuhinjom, stolom za ručavanje, TV uređajem sa kablovskom televizijom, WIFI internet konekcijom, zasebnom spavaćom sobom opremljenom sa francuskim ležajem, kupatila su moderno opremljena i poseduju tuš-kabinu. Kuhinja je opremljena stilskim nameštajem, šporetom, frižiderom, električnim aparatom za čaj i kafu, tosterom i suđem.
Apartman ima svoje parking mesto.

VIla-San-Marina_slika9

VIla-San-Marina_slika10

VIla-San-Marina_slika11

VIla-San-Marina_slika12

STUDIO

Studio čini: predprostor, kupatilo, dnevni boravak sa posebnom kuhinjom i stolom za rućavanje. Kuhinja je opremljena stilskim nameštajem, šporetom, frižiderom, elektrićnim aparatom za čaj i kafu, tosterom i suđem. Opremljen je sa francuskim ležajem i sa dva odvojena ležaja. TV uredjajem sa kablovskom televizijom, WIFI internet konekcijom. Kupatilo je moderno opremljeno i poseduje tuš-kabinu.
Studio ima svoje parking mesto!

 

Vila na Zlatiboru


Naša Adresa

Adresa:
Zlatibor
GPS:
43.732018708117366, 19.69571828842163
Telefon:
+38164 0 666 219
bgdapartmani@gmail.com

Radno vreme

Ponedeljak:
08-22h
Utorak:
08-22h
Sreda:
08-22h
Četvrtak:
08-22h
Petak:
08-22h
Subota:
08-22h
Nedelja:
08-22h

Kontak podaci:

POVEZANE DELATNOSTI