Liman - najprimamljivije novosadsko naselje

Novi Sad je jedna od turistički najbogatjih destinacija u Srbiji. Bilo da je vaša opcija jednodnevni izlet ili višednevni odmor u gradu, nesumnjivo je da ćete provesti kvalitetne i ispunjene trenutke. Najveći grad Vojvodine u svim svojim delovima sadrži atraktivne sadržaje i mesta u kojima možete osetiti pravu novosadsku atmosferu, isprobati čuvene specijalitete ili sa prijateljima uz muziku uživati do ranih jutarnjih časova. Ipak, jedna gradska četvrt se posebno izdvaja, kako po svojoj lokaciji, tako i po obilju i raznovsnosti lepota koje poseduje. Reč je o centralnom novosadskom naselju Liman, koje iz godine u godinu privlači pažnju domaći i stranih turista.

Limanske znamenitosti

Smešteno između Starog grada i Dunava, ovo gradsko naselje se može pohvaliti idealnim položajem. Čarde, restorani i kafići sa pogledom na reku obezbediće neophodnu dozu hedonizma i preneti toplu, staloženu vojvođansku atmosferu. Čuvena plaža Štrand, svojevrstan simbol Novog Sada i najposećenije kupalište, omogućiće vam da tople letnje dane iskoritite na najbolji mogući način. Za neophodnu dozu čist vazduha zadužen je Limanski park, središnja zelena površina naselja i jedan od četiri najveća parka u gradu. Dakle, ovo područje poseduje raznolikost koja će uspeti da odgovori na različite zahteve i ispuni svačije želje.

Smeštaj na Limanu

Kategorija Stan na dan Novi Sad sastoji se od apartmana različite strukture, površine i opremljenosti. Svi oni su kvalitetni i moderni, te će odmor u njima biti prijatan i ugodan. Najbolji primer iznetih pozitivnih epiteta jesu smeštajne jedinice koje se nalaze na Limanu. S obzirom na njihovu veliku potražnju, one se sve više razvijaju, te spadaju u red najboljih objekata u čitavom Novom Sadu. Jedan od takvih apartmana je Milica Liman. Ovaj moderan trosoban objekat pruža vam kvalitetan nameštaj, komforne prostorije i odličnu lokaciju.

Iskoristite slobodne dane na pravom mestu i priuštite sebi iskustvo prepuno divnih uspomena.

Close Comments

Comments are closed.