Vrnjačka Banja

You are here: Početna  > SRBIJA  > JUŽNA SRBIJA  > Vrnjačka Banja
Vrnjačka Banja je grad u južnom delu Srbije. Prevashodno je poznat kao banjsko odmaralište gde preovladavaju aparmtani , vile i sobe koje vlasnici izdaju na dnevnom nivou tokom sezone. Ovde možete pronaći hotele, majstore, zanatlije, automehaničare, električare spisak svih firmi ili preduzetnika sa brojevima telefona.

Showing 20 from 38 Items
 • Item thumbnail
  0

  Apartmani Elena Vrnjačka Banja

  Apartmani Elena Vranjačka Banja u svojoj ponudi nude smeštaj u tri novoopremljena apartmana od kojih se svaki nalazi na ražličitoj lokaciji.

 • Item thumbnail
  0

  Apartman Golub Vrnjačka Banja

  Apartman Golub Vrnjačka Banja se nalazi u naselju “Jezero” udaljen tek oko 30 m od izvora. Sastoji se iz spavaće sobe, odvojenog boravka u čijem sastavu je i mala trpezarija. U svakoj sobi je po jedan TV prijemnik..

 • Item thumbnail
  0

  Apartman Zdravlje Vrnjačka Banja

  Apartman Zdravllje Vrnjačka Banja je namenjen da ugosti od 2 do 4 osobe i smešten je u stambenoj zgradi. Od centra Vrnjačke Banje udaljen je 200m. Apartman Zdravlje je kompletno opremljen

 • Item thumbnail
  0

  Apartman Kovač Vrnjačka Banja

  Apartman Kovač u Vrnjačkoj Banji smešten u mirnom delu Vrnjačke Banja na oko 5 minuta laganog hoda od centra Vrnjačke Banje. U blizi aparmtana se nalazi i zabavni park. Struktura apartmana je takva da ima odvojenu spavaću