Nova najbolja turistička platforma u Srbiji

Da li ste ikada poželeli da postoji jedno mesto na kome možete pronaći sve što vas zanima o turističkim destinacijama u Srbiji? Ako jeste, Bookaweb je prava stranica za vas. U pitanju je turistička platforma koja sadrži sve informacije koje vam mogu biti korisne kada tražite mesto na kome ćete da provedete odmor ili kada ga već planirate odlazak na izabranu destinaciju. U nastavku možete pročitati šta to ovu turističku platformu čini najboljom u Srbiji.

Destinacije

Srbija ima dosta gradova pored koji imaju bogatu turističku ponudu, skrivene bisere i netaknutu prirodu. Turistički portal – Bookaweb sadrži više od četrdeset takvih gradova u okviru kategorije: Destinacije. Ukoliko kliknete na neku od njih, doći ćete do stranice na kojoj možete videti osnovne informacije, atrakcije i smeštaj u tim mestima. Takođe, na portalu možete videti koje su to destinacije najpopularnije, kao i to koji su apartmani najtraženiji u određenim gradovima.

Informacije o destinacijama

Ukoliko uđete na neku od destinacija, prvo ćete videti dva polja – Apartmani i Atrakcije, a ispod toga se nalazi slika mesta. Nakon slike možete videti kratak opis te destinacije, nakon čega slede, pored smeštaja i atrakcija, blogovi u kojima se ona pominje, te na kraju detaljan turistički vodič kroz izabrano mesto. U njemu ćete pronaći sve detalje o destinaciji: od istorije i tradicije do manifestacija, restorana, brojeva taksija, atrakcija, aktivnosti. Na primer, za Kopaonik možete, između ostalog, saznati kada je najbolje da posetite ovu planinu, kako da stignete do nje, koji sadržaji za decu postoje, kao i sve detalje o istoriji, tradiciji i kulturi ove planine. Ukoliko nemate vremena sve da čitate, na kraju stranice se nalaze često postavljana pitanja, koja su usmerena na razrešavanje nedoumica koje se mogu pojaviti prilikom pripreme za putovanje, te koja će vam sigurno biti od koristi.

Atrakcije destinacija

Poseban odeljak u okviru stranice destinacija odnosi se na atrakcije samih destinacija. gde možete pronaći šta sve možete da posetite i vidite kako u samom mestu, tako i u njegovoj okolini. Svaka atrakcija ima posebnu stranicu na kojoj se nalaze opšte informacije o njoj, poput istorije, radnog vremena i cene ulaznica. Takođe, možete pročitati kako da dođete do svake atrakcije. Beograd za sada ima najviše atrakcija, a za neke od njih možda niste ni čuli, poput Ade Međice i Eko parka. Posetite stranicu koja se odnosi na naš glavni grad i otkrijte sve njegove tajne. Nakon toga će vam obilazak biti prijatniji jer ćete sve prethodno isplanirati.

Smeštaj na destinacijama

Svaka od destinacija na portalu Bookaweb sadrži bogatu ponudu apartmana sa njihovim opisima i slikama, tako da možete lepo da se informišete o njima. Takođe, možete da vidite ceo sadržaj smeštaja i rezervišete ga bez ikakvih problema preko sajta. Vrnjačka Banja, na primer, ima široku ponudu moderno opremljenih apartmana za dve do devet osoba. U pitanju su vile koje se nalaze nedaleko od centra, a kompleks apartmana Vila Raj ima bazene za decu i odrasle, kao i restoran i mogućnost pansionske usluge. Smeštaj na samoj destinaciji vam omogućava da se odmorite kao da ste kod kuće, te da vam tokom odmora ništa ne nedostaje.

Blogovi

Pored informacija, atrakcija i smeštaja u destinacijama, na platformi Bookaweb možete čitati i blogove koji imaju različite teme. Oni su neka vrsta turističkog vodiča, te sadrže preporuke i savete kako da provedete nezaboravan odmor u Srbiji. U blogovima možete pronaći koje su to najbolje destinacije za odmor leti ili zimi, kako da iskoristite svoj vikend na pravi način, kao i da upoznate različita mesta širom Srbije.

Srbija ima dosta toga da ponudi i nemoguće je da sve znate o njoj. Zato je tu turistička platforma Bookaweb, mesto na kojem možete pronaći sve informacije o različitim destinacijama. Portal se svakodnevno ažurira i dodaju se nova mesta koja treba da istražite, tako da bi najbolje bilo da ga redovno pratite. Posetite turistički portal Bookaweb još danas i isplanirajte svoj savršen odmor!

Close Comments

Comments are closed.