Najbolji apartmani za prenoćište u Novom Sadu

Novi Sad predstavlja jednu od najlepših i najpoželjnijih turističkih destinacija u Srbiji. Vojvođanska prestonica počela je da razvija svoju turističku ponudu, čije su sve kategorije dobile i na kvalitetu i na kvantitetu. Jedan od najboljih predstavnika novosadskog turizma i primer pozitivnog razvoja jeste oblast Smeštaj Novi Sad. Velika potražnja i konkurencija u okviru ove kategorije utiču na to da se apartmani izdaju u svim delovima Novog Sada i da njihovom rezervacijom gosti obezbeđuju različite pogodnosti. Tako vam je potpuno dostupna mogućnost da željeni apartman rezervišete na jednu ili više noći, i to na lokaciji koja najviše odgovara vašim potrebama. S obzirom na to da je Novi Sad, kao drugi najveći grad u Srbiji, postao središte poslovnog sveta, vrlo je tražena opcija jednodnevnog boravka u gradu. Stoga smo izdvojili tri objekta koja su po mnogim kriterijumima idealna za prenoćište u najvećem vojvođanskom gradu.

Tri idealna apartmana za jednodnevni boravak u Novom Sadu

Izabrani objekti smešteni su u različitim novosadskim delovima, te shodno lokaciji vaših obaveza možete odabrati odgovarajući prostor. Svi oni su uređeni po evropskim standardima i učiniće da se u Novom Sadu osećate kao kod kuće.

Milica Liman – odličan apartman na samoj obali Dunava. Objekat se nalazi u četvrti Liman III, koja je najatraktivniji deo celokupnog naselja. U njemu su smešteni Limanski park i deo plaže Štrand. Pored odlične pozicije, apartman odlikuje velika površina i komforne prostorije, te je pogodan za 6 osoba. Sve nabrojane prednosti dobijate za 35-55€ u zavisnosti od broja osoba i broja noćenja, zahvaljujući kojima ćete moći da iskoristite sve čari Novog Sada i odmorite se od svakodnevnih obaveza i nakupljenog stresa.

Premium 3 – jedan od 5 modernih jedinica koje se nalaze u luksuznoj zgradi u naselju Rotkvarija. Ovaj objekat površine 45 m2 idealan je za četiri odrasle osobe, a sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Dnevni boravak sadrži ugaonu garnituru, izlaz na terasu, opremljenu kuhinju i trpezarijski sto. Spavaća soba poseduje veliki bračni krevet, a kupatilo tuš kabinu, sanitarije i potrebnu kozmetiku. Odlična lokacija apartmana Premium 3 omogućava vam da uživate u mnoštvu okolnog sadržaja i blizini Starog grada, koji nudi niz atrakcija, mesta za odmor i kulturnih sadržaja.

Maca 4 – apartman pogodan za dve osobe, kojima je na raspolaganju velika prostorija za spavanje, kupatilo i mala kuhinja. U sklopu apartmana je i đakuzi kada, koja će vam pružiti savršene trenutke odmora i relaksacije. Cena jedne noći u ovom objektu je ukupno 50€. Apartman pripada luksuznoj vili sa bazenom, dvorištem, besplatnim igralištem za decu mlađu od 5 godina i obezbeđenim parking mestom. Sve dodatne pogodnosti vile nesumnjivo obezbeđuju uživanje, bez obzira na izbor konkretnog apartmana. Objekti se nalaze u samom srcu Petrovaradina, kod Pijace. Razlikuju se samo po strukturi, te i broju osoba koje primaju.

Šta obići tokom kratkog boravka u Novom Sadu

Uprkos tome što na raspolaganju imate malo vremena, verujemo da možete sebi pruštiti sat ili dva za kratku šetnju ili obilazak neke čuvene novosadske turističke atrakcije. Različiti delovi grada nude različite sadržaje, a ove tri stvari sigurno su najveći simboli grada i ne bi trebalo napustiti Novi Sad, a ne posetiti neku od njih.

  • Centar grada – deo Novog Sada koji obiluje različitim lokalitetima: centralni gradski trg Trg slobode, Gradska kućaSaborna crkva Svetog ĐorđaZmaj Jovina ulica i Dunavski park.
  • Petrovaradin – novosadska tvrđava poznata i kao Gibraltar na Dunavu. Čuvena je po Tornju sa satom, čija velika kazaljka pokazuje sate, a mala minute. Petrovaradin danas obiluje različitim umetničkim sadržajima. 
  • Dunav – poznatiji kao glavna ulica Novog Sada, sa čuvenim Štrandom na levoj strani i Sremskom Kamenicom na desnoj. Na njemu se nalaze čuvena vikend naselja Ribarsko ostrvo i Kamenjar, koja nude najrazličitije sadržaje. 

Nakon završenih obaveza posvetite slobodno vreme upoznavanju sa lepotama najčarobnijeg grada Vojvodine i dopustite mu da vas osvoji svojom atmosferom i bogatstvom svoje turističke ponude.

Close Comments

Comments are closed.