Najbolji restorani u Novom Sadu

Novi Sad je grad savršene atmosfere, prestonica omladine i kulture, idealno mesto za pravi hedonistički odmor. Mir koji u gradu vlada i pored toga što je reč o najvećem i najmnogoljudnijem gradu Vojvodine osvaja turiste već u prvim trenucima u njemu. Nakon upoznavanja sa atmosferom, posetioce čeka te niz arhitektonskih, kulturnih ustanova i zanimljivih sadržaja koji čine da svaki trenutak u gradu bude ispunjen i kvalitetan.

Ovome će posebno doprineti i veliki izbor gastronomskih, ugostiteljskih objekata, koji nude najrazličitija jela i pića, a sve u prelepom ambijentu i na atraktivnim lokacijama. Ovo su prostori koji će vašem novosadskom boravku obezbediti najveću dozu hedonizma i mnogo kvalitetnih momenata sa dragim ljudima. Bilo da volite moderna ili tradicionalna jela, odmor i opuštanje uz vodu ili u gradskom ambijentu, naći ćete idealan objekat za sebe i ljude sa kojima putujete. Da biste se lakše odlučili, mi vam iznosimo tri novosadska objekta različite pozicije, strukture i ponude.

3 najbolja novosadska restorana

Najbolji novosadski objekti nalaze se na odličnim lokacijama, te će pored prelepog ambijenta pružiti mogućnost da ih vrlo jednostavno pronađete i brzo utolite glad nakon dugih šetnji novosadskim ulicama.

Plava Frajla

Njihov slogan je: Mamina i bakina kuhinja na jednom mestu. Dakle, pronašli ste savršeno mesto za sebe ukoliko ste ljubitelj tradicionalnih vojvođanskih, srpskih jela. Smeštena na centralnoj gradskoj lokaciji, kod arene Spens i Stadiona Karađorđe, pružiće vam savršene vojvođanske trenutke. U Frajli vas čekaju čuvena jela:

 • domaće sarme,
 • lalinskog škembića u saftu,
 • sataraša,
 • podvarka,
 • rinflajša.

Osim odlične ponude hrane, restoran nudi autentičan lalinski ambijent, koji je upotpunjen zvucima tamburice. Ova novosadska Frajla savršen je izbor za sve koji žele da osete čari pravog lalinskog ukusa i vojvođanske atmosfere.

Project 72 wine & deli

Mesto probranih ukusa, nesvakidašnjih detalja i odlične usluge. Još jedan objekat koji se nalazi na odličnoj lokaciji – u Kosovskoj ulici, u naselju Podbara. To znači da je ovaj restoran smešten na samo nekoliko minuta šetnje od Dunvaskog parka. Stoga, kada obiđete sve lepote Starog grada, zaputite se u mesto koje će vas okrepiti i ispuniti. Njegov neobičan ambijent sa mnoštvom detalja, original jelovnik i veseli domaćini učiniće vaš boravak nezaboravnim iskustvom. Tamo vas čekaju odlična jela, kao što su:

 • sladoled od ajvara
 • rolenice od sira ili spanaća

Prošetajte do Podbare i pronađite savršene trenutke u restoranu Project 72 wine and deli.

Agua Doria

Bačka čarda na Dunavu, koja vam nudi prelep ambijent, savršen pogled i ukusan jelovnik. Bašta čarde smeštena je na travnatom keju koji je podjednako lep i leti i zimi. Drveni enterijer, ribe spremane na talandari, veliki izbor jela i zvuci tamburice pružiće neophodnu dozu opuštanja i uživanja u gastronomiji. Uz zvuke Dunava, na prelepom Petrovaradinu, služiće vas ljubazni konobari. Topla preporuka je da probate:

 • domaća testa,
 • riblje specijalitete
 • specijalitete kuće, kao što je Kraljeva ćuretina
 • od slatkiša: štrudlu sa makom ili pitu sa jabukama.

Aqua Doria i Dunav čekaju da vas ugoste i pruže vam kvalitetne trenutke.

Sve novosadske lepote i atrakcije sigurna su garancija savršenog odmora. Njegovom kvalitetu doprineće i vrlo moderni, komforni objekti kategorije smeštaj Novi Sad. Kombinacija kulturnih sadržaja, restorana i kafića i odličnih apartmana oporaviće vas od nakupljenog stresa i pružiti vam odmor iz snova.

Close Comments

Comments are closed.