Najjeftiniji apartmani za prenoćište u Novom Sadu

Novi Sad se izdvaja kao popularna turistička destinacija u Srbiji, u čije se bulevare i restorane rado upućuju domaći i strani turisti. Pored konstantnog cvetanja turističkih atrakcija, unapredio se i asortiman smeštajni jedinica u ovom vojvođanskom biseru. Kao predlog ćemo vam izdvojiti apartmane koji su pristupačni i ne lome previše vašu kasu. Kako biste stvorili što bolju sliku o ponudi apartmana, uputite se na adresu koja će vam jednostavno izlistati veliki broj solucija za smeštaj u Novom Sadu – prenoćište u Novom Sadu.

Apartman Central NS – Centrala lokacija uz nisku cenu

Ako želite da budete što bliže akciji i atmosferi Novog Sada, apartmani u centru su za vas prava opcija. Na svega 15 minuta hoda od Trga slobode smešten je jednosoban apartman u čija se 32 kvadrata udobno mogu smestiti dve osobe. Njegova adresa je Šafarikova ulica, u okruženju se nalazi besplatan parking, marketi, radnje, ugostiteljski objekti i samo kratka šetnja vas deli od najboljih novosadski restorana, bioskopa, lokala i atrakcija. Apartman Central će vas koštati 20 evra po danu.

Šta vam obezbeđuje povoljna cena?

Smešten je na treći sprat zgrade sa liftom, što vam pruža fantastičan pogled na arhitekturu Novog Sada. Osobe koje u njemu budu boravile biće u potpunosti obezbeđene, kako je stan potpuno i savremeno opremljen. U okviru sobe postoji ležaj na razvlačenje i ona je odvojena od kuhinje. Kada se uputite u kuhinju ona če vas sačekati kompletno opremljena, sa prostorom za ručavanje, a odmah tu je i kupatilo sa kadom. Ukoliko biste se osećali bezbednije kada bi se vaše vozilo nalazimo na privatnom parkingu, moguće je napraviti dogovor sa vlasnicima apartmana.

Apartman Figuar – Kratka šetnja od Futoškog parka

Za svega 25 evra po danu moći ćete da zakupite ovaj jednosoban stan od 38 kvadrata. Idealan za boravak dve osobe, ali zbog svoje dobre organizacije i opremljenosti može da ugosti do 4. U cenu će vam se uračunati i privatni parking, koji se nalazi u sklopu dvorišta zgrade, te vam posebno preporučujemo ovaj apartman ukoliko u Novi Sad dolazite svojim vozilom. Sa prvog sprata zgrade u kojoj je smešten pruža se pogled na sam parking. Sastoji se od dnevne i spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase koji su moderno i svedeno uređeni. U ovom apartmanu bež nijansi posle napornog dana možete spavati u dnevnoj sobi, na kauču na razvačenje, ili na bračnom krevetu u okviru spavaće sobe.

Kako ga možete zakupi na minimum 2 dana, obradovaće vas činjenica da poseduje sve aparate i prateću opremu koja će vam olakšati taj ostanak, pa se možete osloniti na potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo, WiFi i kablovsku, fen, peglu, klimu i svu potrebnu posteljinu.

Praktičnost lokacije – cena na štetu adrese?

Pozicija apartmana Figuar jedan mu je do najvećih atributa. Tačna adresa je Ćipranova 1a, što ga smešta na sredinu između Futoškog i Dunavskog parka. Od autobuske stanice moraćete da prošetate oko 20 minuta kroz Bulevar oslobođenja, te ga nije teško pronaći. U vašoj blizini biće Futoška pijaca, Novosadski sajam, restorani, marketi, banke i tržni centar. Od Trga slobode i popularnog Trga mladenaca deli vas svega 15ak minuta šetnje.

Apartman King NS – Boravak u mirnom kraju

Na nešto udaljenijoj lokaciji smešten je dvosoban apartman King, u koji se mogu smestiti do 4 osobe. Nalazi se na adresi Cara Dušana 82 koja pripada delu Novog Sada pod nazivom Adamovićevo naselje. Na dohvat ruke će vam biti prehrambene radnje, poput Mikromarketa i Maxija, ali i apoteke, banke, ugostiteljski objekti, radnje sa tehnikom, Klinički centar. Od Trga slobode će vas deliti 2.5 km, a ukoliko budete dolazili vozom ili autobusom u Novi Sad od stanica je apartman King udaljen nešto više od 3 km. Smešten je u zgradi sa javnim parkingom i koštaće vas 27 evra po danu.

Opremljenost apartmana King – šta da očekujete

U ovom dvosobnom stanu od 33 kvadrata spojeni su udobnost i praktičnost. Zgrada u okviru koje se nalazi poseduje lift, te vam je olakšan dolazak do trećeg sprata na kom je pozicioniran. Terasa kojom je obogaćen gleda na ulicu koja je mirna i time dobijate svu tišinu koja vam je potrebna. Potpuno je opremljen za boravak i duži od jednog dana, pa se tako nemojte iznenaditi što poseduje i dvosed i francuski ležaj. Moći ćete da uživate u internetu, najboljim programima kablovske televizije i kompletno opremljenoj kuhinji i kupatilu. Ovaj udoban apartman u naselju Adamović možete da zakupite za najmanje 2 noćenja.

Pored istaknutih apartmana očekuje vas niz drugih po ceni manjoj od 30 evra po danu, prvenstveno u naseljima Grbavica i Detelinara. Ukoliko ste spremi da izdvojite više od toga, Liman i Sajmište imaju široku ponudu, poput apartmana Ideal ili Sweet Home Danube. Stan na dan je takođe opcija, koju posebno preporučujem ukoliko ne planirate da se zadržavate u Novom Sadu. Kako biste se dodatno informisali i proširili svoje izbore, obavezno posetite pomenutu adresu prenoćište u Novom Sadu, koja će vam predstaviti širok asortiman ponude stanova.

Srpska Atina će vas uvek dočekati domaćinski, ponuditi vam autentičan provod i lepezu raznovrsnih kulturno-istorijskih lokacija. Potrudili smo se da vam izdvojimo smeštajne jedinice koje su za svačiji džep, a posebno sa kvalitetnim odmorom i dobrom lokacijom na umu. Na vama je sada samo da odlučite kada ćete se uputiti u vojvođanske krajeve.

Close Comments

Comments are closed.