Nova Godina na Zlatiboru

Zlatibor je turistička destinacija koja i leti i zimi privlači ogroman broj turista, kojima nudi mnogobrojne i vrlo kvalitetne sadržaje. Ipak, određeni periodi godine privlače i veći broj turista od prosečnog. To su letnji meseci jul i avgust i vreme tokom novogodišnjih praznika. Nova godina na Zlatiboru je zaista čarobno iskustvo i savršen način da provedete praznike sa dragim ljudima. Tokom prazničnih boravaka na planini možete pronaći mnoštvo atrakcija i lepota, mesta za odmor i uživanje. U nastavku vam dajemo određene predloge.

Šta raditi tokom boravka

  • Skijajte na Torniku – ski centar Tornik nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 do 1490 metara. On je svake zime savršeno uređen, staze su nasute i poravnjane, te na njemu mogu uživati skijaši svih nivoa. Tornik posteduje tri staze, od kojih je staza Zmajevac pravi izazov za iskusne skijaše. Ostale su idealne za sve one koji tek uče svoje prve skijaške korake.
  • Pronađite savršene trenutke odmora u nekom od predivnih zlatiborskih restorana. Zlatibor poseduje mnoštvo izuzetno razvijenih i modernih kafića i restorana, u kojima možete isprobavati odlične specijalitete, uživati uz muziku ili se opustiti uz šolju čaja. Toplo preporučujemo restoran Bajka.
  • Uživajte u prirodnim lepotama Zlatibora i zimskim čarolijama. Bogata turistička ponuda Zlatibora pružiće vam mogućnost da se dobro zabavite i kući ponesete predivne uspomene. Svake godine se u centru planine postavlja veliko klizalište, na kome mogu da se rekreiraju sve generacije. Takođe, centrali deo oko Jezera se za vreme praznika pretvara u prostranu binu, na kojoj nastupaju najpoznatija imena srpskog šou biznisa. Kvalitetni koncerti domaćih pevača odlična su prilika da se zabavite i uživate.

Gde se smestiti

Platforma Apartmani Zlatibor pruža veliki izbor apartmana vrhunskog kvaliteta, u kojima ćete provesti vrlo prijatne boravke. Iz široke ponude smeštaja za vas smo izdvojili dva objekta koja su naročito pogodna za novogodišnje praznike i zimske odmore. Njihova odlična lokacija će vam pružiti najbolji mogući zimski provod.

Gondola 14

Apartman Gondola 14 jedan je od najkvalitetnijih objekata čitave zlatiborske ponude. Nalazi se u samom centru Zlatibora, na svega par minuta od skijališta, na koje gledate sa prostrane terase apartmana. Objekat može da primi 4 odrasle osobe, te je savršen za grupu prijatelja ili porodične odmore. U unutrašnjosti apartmana očekuje vas moderan nameštaj i komforne prostorije, u kojima se možete odmoriti i relaksirati, a u okolini objekta, pored skijališta, nalazi se mnoštvo prelepih kafića, ugostiteljski i trgovinski objekti.

Apartman Žičara

Apartman Žičara nalazi se na svega nekoliko metara od početne stanice čuvene Gold gondole, koja predstavlja najnoviju atrakciju zlatiborskog turizma i savršen način da u potpunosti uživate u lepotama planine. Okolinu apartmana čine borove šume, koje možete posmatrati sa prostrane terase. Osim odličnog položaja, ovaj apartman se može pohvaliti i vrlo modernim nameštajem i udobnm prostorijama, koje će vam pružiti trenutke savršenog odmora. Kao i prethodni apartman, i Žičara može da primi četiri osobe, te je i ona savršen prostor za praznične trenutake sa dragim ljudima.

Osim nabrojanih apartmana, Zlatibor poseduje ogroman broj raznovrsnih smeštaja i različitih kompleksa apartmana, koji će vam pužiti ne samo udoban enterijer, već i predivnu spoljašnjost. Najbolji primer toga jesu Green Hill apartmani, predivan kompleks u naselju Palisad, okružen zelenilom i vrlo moderno uređen.

Nadamo se da je isečak iz zlatiborske ponude bio dovoljan da vam pokažemo zbog čega je planina tako popularna i zbog čega ogroman broj turista želi da provede praznične trenutke na njoj. Izaberite dobro društvo i povedite i vi svoje praznične dane Zlatiboru. Dobar provod je zagarantovan.

Close Comments

Comments are closed.