Kako proceniti vrednost vaše nekretnine i druge vrste imovine

Potreban vam je tim koji će kvalitetno i precizno proceniti vrednost vaše imovine? Vašem biznisu je potrebna besprekorna procena vrednosti kapitala kako biste ostali konkurentni na tržištu? Izaberite usluge proceniteljske i konsultantske firme Gros&Gros Inc. Novi Sad – tima koji dugi niz godina obavlja poslove procene sa velikim znanjem i preciznošću, te svojim klijentima pomaže da reše važne poslovne i privatne finansijske zahteve i poteškoće. Osim navedenih proceniteljskih aktivnosti, firma Gros&Gros Inc. je tu da vaše preduzeće na najbolji način vodi kroz stečajni postupak kroz proces reorganizacije i dovede do poboljšanja u svim nivoima firme, kao i da poveriocima, u svojstvu predlagača otvaranja stečaja i predlagača nas kao stečajnog upravnika u kojeg imaju najveće poverenje, omogući naplatu potraživanja u što većem obimu. 

O firmi Gros&Gros Inc.

Ovu vodeću novosadsku kompaniju osnovao je pre gotovo deset godina Relja Gros, koji je svoje poslovanje započeo kao profesionalni stečajni upravnik sa licencom. Na osnovu višegodišnjeg i relevantnog iskustva, vlasnik tadašnjeg preduzeća stiče licencu za procenu vrednosti nekretnina, te okuplja tim stručnjaka koji zajedno pokreću jednu stabilnu, kvalitetnu firmu, koja postaje lider u proceniteljskoj delatnosti, te obavljanju stečajnih postupaka. Tim je sastavljen od kvalitetnih, iskusnih stručnjaka: licenciranih procenitelja nekretnina, sudskih veštaka ekonomske, mašinske i građevinske struke. U nastavku saznajte na koji način ovaj tim obavlja svoje usluge i koje sve pojedinosti u njih spadaju.

Procene vrednosti nekretnina

Kao što smo prethodno naveli, proceniteljska delatnost je primarna delatnost agencije Gros&Gros Inc. U nju spadaju različite podoblasti, a jedna od najtraženijih jeste procena vrednosti nekretnina. Ovaj postupak će vam omogućiti da spoznate realnu vrednost svih vrste vaših nepokretnosti, te tako uspešno obavite finansijske delatnosti. Procena vrednosti se vrši od strane stručanjaka uz poštovanje svih odredabama, moralnih kodeska i pravila profesionalnog ponašanja. Precizno određena procena vrednosti nekretnina pomoći će vam da:

  • obezbedite kreditni plasman, 
  • napravite pravilan finansijski izveštaj, 
  • omogućite pravilan tok stečajnih i izvršnih postupaka
  • napravite pravilne procene i ispravne poslovne odluke

Gros&Gros Inc. tim je tu da vam pomogne da važne poslovne tokove usmerite u najboljem pravcu, zato ih prilikom donošenja odluka kontaktirajte i izbegnite nenadoknadive gubitke ili nerešive pogreške.

Procene vrednosti kapitala

Još jedna vrlo značajna proceniteljska kategorija jeste procena vrednosti kapitala. Na osnovu zahteva klijenata agencijski tim pristupa preciznom i temeljnom utvrđivanju stvarne vrednosti kapitala, i to u cilju: 

  • utvrđivanja realne tržišne vrednosti kapitala, 
  • određivanje osnovne vrednosti i raspona vrednosti kapitala za potrebe aukcijske prodaje, kapitala u postupku privatizacije, 
  • pripreme za dokapitalizaciju ili povećanje osnovnog kapitala, 
  • statusnih promena: spajanja, pripajanja ili deljenja i odvajanja, 
  • utvrđivajne prodajne cene pravnih lica u stečajnim postupcima

Gros&Gros Inc stručnjaci su tu da vaš kapital učine stvarnim i realno raspoloživim, a vama pomognu da u skladu sa tim napravite pravilne i isplative poslovne poteze. 

Stečajni postupak

Stečajni postupak predstavlja postupak koji se zakonski obavlja kad pravno lice stvori ozbiljne nedostatke i njegovo poslovanje zapadne u teškoće, tj. kada se stvori potreba i interes samog dužnika ili njegovih poverilaca da se ovakav zakonski postupak sprovede. Glavni cilj je da se stvore uslovi kojim će doći do srazmernog kolektivnog namirenja onih koji prema dužniku imaju potraživanja u što veće obimu. Kako bi se namirile njegove obaveze prema poveriocima, postupak se može vršiti kroz bankrotstvo i reorganizaciju, dakle prodajom imovine stečajnog dužnika ili stečajnog dužnika kao pravnog lica, ili novim uređenjem dužničko-poverilačkih odnosa. 

Ukoliko se vaše poslovanje našlo na ovakvom, teško rešivom putu, zaista vam je potrebna kvalitetna pomoć, te provereno rešenje koje će se zasnivati na iskustvu i njime proverenim savetima. Potrebne su vam usluge Gros&Gros Inc. agencije i njihovog predstavnika, licenciranog stečajnog upravnika. 

Stečajni upravnik

Osnivač firme Gros&Gros Inc. licencirani je stečajni upravnik sa velikim iskustvom u reorganizacijama i poboljšanju rada firmi koje su u stečaju. Licenca za obavljanje ovih važnih poslova izdata je od strane Agencije za licenciranje stečajnih upravnika – Ministarstva privrede. Osim neophodne formalne potvrde koja agenciji daje potrebne kvalifikacije, ono što je izdvaja od drugih jeste veliki broj uspešno obavljenih projekata i kvalitetno rešenih predmeta stečaja.

Stečajni upravnik​​ će uspešno sprovesti postupak stečaja, kako putem bankrotstva, tako i putem reorganizacije. Vaša firma će dobiti detaljne i kvalitetne planove reorganizacije, koja će joj pomoći da ponovo počne sa radom i ostvarivanje profita. Sa druge strane, kroz proces bankrotstva, ukoliko je to jedino rešenje za dužnika ili njegovog poverioca, sprovešćemo najpovoljnije kolektivno namirenje svih stečajnih poverilaca ostvarivanjem najveće moguće vrednosti stečajnog dužnika, odnosno njegove imovine.

Kontakt i adresa firme Gros&Gros Inc

Ukoliko su vam potrebne navedene usluge, firma Gros&Gros Inc je spremna da postane vaš najpouzdaniji saradnik. Zato, ne čekajte! Obezbedite savršenu pomoć u važnim delatnostima i ostvarivanju krucijalnih finansijskih koraka. Kvalitetan tim stručnjaka vas očekuje na adresi: Partizanskih baza 11, Novi Sad 21000, Srbija. Sve detaljne informacije o poslovanju firme možete dobiti na broj telefona: 065 8489065 i 021  ili na mejl adresu: office@grosgros.rs

Budite u sigurnim rukama! Izaberite Gros&Gros Inc.

Close Comments

Comments are closed.