Smeštaj u okolini Zlatibora

Zlatibor je turistička destinacija koja poseduje brojne pogodnosti i prednosti, koje je stoga čine jednom od najpopularnijih u Srbiji. Jedna od njih svakako je široka ponuda raznovrsnih smeštajnih jedinica, koji posetiocima pružaju mogućnost da se tokom boravka osećaju kao kod kuće. Apartmani, brvnare i planinske kuće raspoređene su duž čitave planine, te nude turistima mogućnost da pronađu smeštaj u omiljenom delu planine. Željeni objekat možete pronaći u samom centru planine ili nešto dalje od njega, u mirnim, okolnim zlatiborskim naseljima. Naš tekst biće posvećen predstavljanju najboljih smeštajnih jedinica u okolini Zlatibora. One predstavljaju savršen prostor za uživanje u prelepoj prirodi, miru i čistom planinskom vazduhu. Osim toga, sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, dobro održavane i vrlo komforne. Izdvajamo za vas najbolje predstavnike objekata, koji su ušuškani i udaljeni od gradske buke.

Najbolji apartman u zlatiborskoj okolini

Zlatibor apartmani predstavljaju najtraženiju kategoriju smeštajnih objekata na planini. One su posebno tražene zbog svoje odlične opremljenosti i vrhunskih pogodnosti, ali i pristojnih cena. Sve nabrojane karakteristike poseduju i apartmani u okolini Zlatibora. Uz to, svi oni poseduju prelep eksterijer, sastavljen od planinskog zelenila i širokih prostora, pogodnih za dečju igru, odmor i uživanje u prelepim pogledima. Izdvajamo za vas dva najbolja predstavnika ove grupe smeštaja.

Hils Star 2

Ovaj dvosoban apartman se nalazi u naselju Gajevi, na nešto manje od dva kilometra udaljenosti od Zlatiborskog jezera. Objekat predstavlja savršeno mesto za sve one koji žele da osete sve blagodeti planinske prirode, mirnog odmora i modernog enterijera. Apartman poseduje prostrane i svetle prostorije, opremljene najmodernijim nameštajem i aparatima potrebnim za duže boravke. U okviru zgrade u kojo se apartman nalazi smešteni su bazen, spa centar i restoran – idealni prostori za opuštanje i odmor, kao i dvorište i vrt – savršeni za ispunjene porodične trenutke i uživanje u prirodi. Ovaj predivan apartman, pogodan za 4 osobe, možete iznajmiti za 55€ po danu.

DLT Duplex

Objekat koji se pre svega izdvaja po svojoj interesantnoj lokaciji. Apartman je deo novoizgrađenog ekološkog naselja Jelena Anžujska. To znači da tokom boravka možete uživati u savršenom ambijentu, prijatnom prirodnom okruženju i pogledu sa terase, koji se pruža na planinske padine. DlT Dupleks je dvosoban apartman koji može da ugosti 4 osobe. Njima su na raspolaganju dnevna soba, kuhinja i kupatilo, koji se nalaze na prvom i spavaći deo na drugom spratu. Sve prostorije su opremljene modernim nameštajem i mnoštvom detalja, koji će uticati na to da se u apartmanu osećate prijatno. Ovaj dupleks udaljen je samo kilometar od centra grada, pa su vam tokom odmora u njemu na raspolaganju i svi centralni gradski sadržaji. Apartman predstavlja savršen spoj modernog i autentično planinskog. Noć u njemu možete obezbediti za 70€.

Brvnare u okolnim naseljima

Osim apartmana, okolina Zlatibora može se pohvaliti širokim izborom vrlo kvalitetnih planinskih kućica. One čuvaju autentični duh planine i života u prošlosti, ali i poseduju sve što zahtevaju potrebe savremenog života. Smeštenu su obično na odličnim lokacijama, koje su idealne za odmori uživanje u prelepim pejzažima. Kako biste se uverili u iskazano, izdvajamo vam najbolju i najtraženiju brvnaru na Zlatiboru.

Koliba Natural Wood 3

Ova autentična drvena kućica predstavlja rajsko mesto, savršen prostor za odmor i uživanje u dodatnim pogodnostima. Nalazi se u oklnom naselju Vlaovina, koje je udaljeno oko 2 kilometra od najužeg centra planine. Brvnara pruža svojim gostima veliku površinu, dva sprata i brojne prostorije. Zahvaljujući tome može da ugosti čak 8 osoba, pa je idealna za grupe prijatelja, koji žele ispunjen i kvalitetan odmor. Ova smeštajna jedinica poseduje i:

  • predivnu terasu, sa koje se pruža očaravajući pogled na planinu,
  • mogućnost iznajmljivanja bicikala, sanki, planinskog kvadrocikla,
  • vrt sa dečjim igralištem,
  • pribor za roštilj,
  • kvalitet odmora posebno će ispuniti sauna i djakuzi kada, koji se nalaze u sklopu objekta i mogu se iznajmiti uz doplatu.

Koliba Natural Wood 3 mesto je koje će vam pružiti rajsko uživanje. Noć u njoj dostupna je za 17€ po osobi.

Izaberite savršen smeštaj u okolini Zlatibora i upoznajte sve čari prelepe planinske prirode. Udahnite čist vazduh, odmorite telo i um, uživajte u brojnim dodatnim aktivnostima. Prepustite se miru, udaljite od buke i gužve. Družite se samo sa prirodom i dragim ljudima. Zlatibor i njegova okolina vas čekaju.

Close Comments

Comments are closed.