Šta bi svakako trebao da znaš o elastičnim plafonima?

Ukoliko su vam dosadili klasični standardni plafoni, koje kada uradite teško možete izmeniti, ili njihova izmena iziskuje mnogo radova, nereda i finansija, možda je vreme da razmislite o elastičnim plafonima. Elastični plafoni su nešto sasvim novo i drugačije, elegantni, glatki plafoni sa motivima koje vi izaberete, koji se lako postavljau i skidaju u zavisnosti od namene objekta.

  • Od čega su napravljeni elastični plafoni?

Elastični plafoni napravljeni su od posebnog vinil platna, koji se navlači na već pripremljenu konstrukciju. Mogu biti veoma moderni, glatki, veoma se lako montiraju i skidaju, kada vam dosade ili želite da promenite dezen.

  • Elastične plafone, možete dobiti za jedan dan

Njihova jednostavna i brza montaža jeste ono što će biti prsudno kod klijenata kojima je potrebno da enetrijer bude gotov za veoma kratko vreme. Montaža elastičnih plafona traje samo jedan dan, a kada vam dosadi postojeći motiv ili adaptirate objekat za drugu namenu, možete izmeniti motiv elastičnog plafona. Takođe, ne postoji dodatni nered, haos koji bi trebalo da počistite, sve što dobijate nakon montaže jeste novi i moderniji prostor.

  • Garancija na elastične plafone traje 10 godina

Elastični plafoni nisu nešto što ćete morati stalno da menjate, a izvođači i proizvođači garantuju postojanost čak 10 godina, to znači da ćete po mnogo manjoj ceni dobiti novi moderniji plafon koji se lako održava i oplemenjuje vaš prostor. 

  • Elastični plafoni se lako održavaju i otporni su na vodu

Elastične plafone možete čistiti jednostavno mekom magičnom krpom, što je i te kako bolje, jer uklanjate svu prašinu i nečistoće. Površina elastičnih plafona je glatka i postojana a boje su intenzivne i ne blede. Takođe, elastični plafoni su vodootporni, tako da u slučaju poplave u stanu iznad vas, sve vaše stvari ostaće sačuvane u netaknute. 

  • Možete izabrati bilo koji dezen i motiv za štampu elastičnih plafona

Na vašem elastičnom plafonu se može nalaziti slika mora, prirode, neba ili bilo koji drugi motiv koji je u skladu sa vašim enetrijerom. Ukoliko u budućnosti budete želeli da svoj stambeni prostor pretvorite u poslovni, možete veoma lako dobiti novi elastični plafon u dimenzijama po vašej želji i izabranom motivu.

  • Elastični plafon traje 10 i više godina,a za to vreme zaboravite na krečenje

Ako uporedimo cenu krečenja na svake dve ili tri godine, računica je jasna. Montažom elastičnog plafona nema krečenja a vi štedite novac ali i svoje vreme.

  • Vrste elastičnih plafona

Postoje elastični plafoni koji su u jednom ili više nivoa. Elastični plafoni u jednom nivou su ravni i kompaktni, montiraju se ispod baze plafona, najčešće su u jednom motivu ili boji. Elastični plafoni u dva nivoa su posebno atraktivni jer odaju utisak gipsanih dekoracija, vizuelno povećavaju i produbljuju prostor, čine ga atraktivnim i modernim. Ovde možete kombinovati različite boje i teksture. Foto stamp na elastičnim plafonima deluje posebno efektno, ako se izabere pravi motiv i slika. Efekat prirode u vašem wellness centru će i te kako privuči nove posetioce. Ukoliko imate dečiju igraonicu ili rođendaonicu, možete je učiniti izuzetno zanimljivom deci, tako što ćete izabrati odgovarajući dečiji motiv za plafon. 

  • Elastični plafoni sa rasvetom, zvezdanim nebom ili u više nivoa

Takođe, elastični plafoni mogu imati efekat double vision, gde ćete imati pogled na prirodu u jednom delu plafona a ostatak plafona će biti u izabranoj boji. Kancelarjiski korporativni elastični plafoni doprinose profesionalnosti i dinamičnosti prostora. Ukoliko ste oduvek želeli zvezdano nebo u svojoj spavaćoj sobi, sada je pravo vreme da ga dobijete i da uživate u svojoj udobnosti.

Budite maštoviti i osmislite pravi dezen ili prepustite to stručnjacima za izradu elastičnih plafona. Ono što je posebno važno kod štampe jeste bezbednost boja i samog materijala, koji su i više nego bezbedno za svaki prostor. Posebno su zanimljivi elastični plafoni sa rasvetom, koji deluje veoma atraktivno za vaš klub ili dnevnu sobu. Planiranje rasvete i efekat sjaja na plafonu će učiniti svaki prostor mnogo atraktivnijim.

Za rasvetu se koriste LED trake, koje ne moraju biti bele, već u u boji koju želite. Mogućnosti su beskrajne, a sve što je potrebno je da zamislite. Stručanjci za izradu elastičnih plafona će se pobrinuti za sve ostalo, kako bi vaš prostor bio skladno i lepo uređen i prilagođen nameni koja vam je potrebna, i kako bi sve zamišljene ideje bile sprovedene u delo.

Close Comments

Comments are closed.