Decija igraonica Bravo

You are here Početna  > Sve za decu  > Dečije igraonice >  Decija igraonica Bravo
Item image
 • Adresa: Kozarceva 87, Beograd
 • Opština: Zvezdara
 • Grad: Beograd
 • Tel: 011/ 3048 159
 • Mob: 063/ 289 223, 063/ 208 175

 • DEČIJA IGRAONICA BRAVO

   Dečija igraonica “Bravo” smeštena je na teritoriji opštine Zvezdara, u Kozarčevoj ulici broj 87, u Učiteljskom nasellju, u Beogradu. Maštovito uređen prostor dečije igraonice “Bravo” predviđen je za proslave dečijih rođendana.

  U našoj igraonici zagarantovana Vam je privatnost u toku proslave dečijeg rođendana. Svim mališanima i njihovim roditeljima, nastojimo da priredimo dobru zabavu uz bogat interesantan program. Budući da je prostor dečije igraonice “Bravo” namenjen deci predškolskog i školskog uzrasta, imamo po nešto za svakog njih.

  Za najmlađe tu je nezaobilazni lavirint, zatim animacije i karaoke, dok za one malo starije postoji naša dečija diskoteka, za svetlosnim i zvučnim efektima, video igre i animacije za njihov uzrast. Nastojimo da dopunjujemo naš zabavni program, kako bi zagolicali dečiju maštu i bili njihovo malo carstvo za igranje i proslave rođendana.

  Prostor za odrasle je odvojen od prostora za decu, što omogućava roditeljima da se posvete svojim gostima dok njihovo dete uživa u bezbrižnoj igri sa svojim drugarima. Naša igraonica za rođendane idealna je kako za porodične proslave, tako i za rođendane sa većim brojem gostiju.

  Sigurno ste do sad puno puta čuli dete kako kaže “moj rođendan je bio najbolji”. Ono to zaista i misli, a svaki roditelj želi upravo to da čuje od svog deteta. Naš cilj je da Vam pomognemo da mu organizujete rođendan koji će ga oduševiti.

  Posebnu pažnju posvetili smo higijeni u našoj igraonici sa težnjom da Vašoj deci i njihovim drugarima omogućimo da se igraju u sigurnom okruženju i dožive trenutke koje će dugo pamtiti. Nastojimo da opravdamo Vaše poverenje i brinemo u Vašim mališanima onako kako biste Vi to uradili. Igraonica za rođendane “Bravo” je Vaš najbolji ibor.

  Naše profesionalno i vrlo ljubazno osoblje, Vam je na raspolaganju u toku proslave rođendana. Mi Vam obezbeđujemo svu opremu za sve vrste hrane i pića, u skladu sa Vašim zahtevima. Biće nam zadovoljstvo da Vašem mališanu omogućimo da proslavi svoj rođendan uz mnogo smeha i veselja.

  Kod nas Vam je omogućena proslava rođendana iz snova.
  Priredite Vašem mališanu nezaboravan rođendan.
  Do nas je veoma lako stići, budući da se nalazimo na pristupačnoj lokaciji.


Naša Adresa

Adresa:
Kozarceva 87, Beograd
GPS:
44.78532272919011, 20.505402088165283
Telefon:
063/ 289 223, 063/ 208 175