Decija igraonica Bravo

You are here Početna  > SVE ZA DECU  > Dečije igraonice >  Decija igraonica Bravo
Item image
 • Adresa: Kozarceva 87, Beograd
 • Opština: Zvezdara
 • Grad: Beograd
 • Tel: 011/ 3048 159
 • Mob: 063/ 289 223, 063/ 208 175

 • DEČIJA IGRAONICA BRAVO

   Dečija igraonica “Bravo” smeštena je na teritoriji opštine Zvezdara, u Kozarčevoj ulici broj 87, u Učiteljskom nasellju, u Beogradu. Maštovito uređen prostor dečije igraonice “Bravo” predviđen je za proslave dečijih rođendana.

  U našoj igraonici zagarantovana Vam je privatnost u toku proslave dečijeg rođendana. Svim mališanima i njihovim roditeljima, nastojimo da priredimo dobru zabavu uz bogat interesantan program. Budući da je prostor dečije igraonice “Bravo” namenjen deci predškolskog i školskog uzrasta, imamo po nešto za svakog njih.

  Za najmlađe tu je nezaobilazni lavirint, zatim animacije i karaoke, dok za one malo starije postoji naša dečija diskoteka, za svetlosnim i zvučnim efektima, video igre i animacije za njihov uzrast. Nastojimo da dopunjujemo naš zabavni program, kako bi zagolicali dečiju maštu i bili njihovo malo carstvo za igranje i proslave rođendana.

  Prostor za odrasle je odvojen od prostora za decu, što omogućava roditeljima da se posvete svojim gostima dok njihovo dete uživa u bezbrižnoj igri sa svojim drugarima. Naša igraonica za rođendane idealna je kako za porodične proslave, tako i za rođendane sa većim brojem gostiju.

  Sigurno ste do sad puno puta čuli dete kako kaže “moj rođendan je bio najbolji”. Ono to zaista i misli, a svaki roditelj želi upravo to da čuje od svog deteta. Naš cilj je da Vam pomognemo da mu organizujete rođendan koji će ga oduševiti.

  Posebnu pažnju posvetili smo higijeni u našoj igraonici sa težnjom da Vašoj deci i njihovim drugarima omogućimo da se igraju u sigurnom okruženju i dožive trenutke koje će dugo pamtiti. Nastojimo da opravdamo Vaše poverenje i brinemo u Vašim mališanima onako kako biste Vi to uradili. Igraonica za rođendane “Bravo” je Vaš najbolji ibor.

  Naše profesionalno i vrlo ljubazno osoblje, Vam je na raspolaganju u toku proslave rođendana. Mi Vam obezbeđujemo svu opremu za sve vrste hrane i pića, u skladu sa Vašim zahtevima. Biće nam zadovoljstvo da Vašem mališanu omogućimo da proslavi svoj rođendan uz mnogo smeha i veselja.

  Kod nas Vam je omogućena proslava rođendana iz snova.
  Priredite Vašem mališanu nezaboravan rođendan.
  Do nas je veoma lako stići, budući da se nalazimo na pristupačnoj lokaciji.

  Dečija igraonica za rođendane “Bravo” Zvezdara, Beograd.

SlIKE :

decija-igraonica-bravo-slike875decija-igraonica-bravo-slike876decija-igraonica-bravo-slike877decija-igraonica-bravo-slike878decija-igraonica-bravo-slike879decija-igraonica-bravo-slike880

Naša Adresa

Adresa:
Kozarceva 87, Beograd
GPS:
44.78532272919011, 20.505402088165283
Telefon:
063/ 289 223, 063/ 208 175