EXTRA DAR - MAR

You are here Početna  > Sve za decu  > Dečije igraonice >  EXTRA DAR - MAR
Item image
 • Adresa: Nikolaja Gogolja 4, Beograd
 • Opština: Čukarica
 • Grad: Beograd
 • Tel: 011/ 355 48 41
 • Mob: 060/ 503 96 93

  NOVO !!!!! NOVO !!!! NOVO!!! NOVO!!! NOVO!!! NOVOOO!!!!!! 

  MOGUCNOST PROSLAVE RODJENDANA OTVORENOG TIPA,PO PROMOTIVNOJ CENI:
  radnim danima-
  od 16h do 18h : 6.000,00
  od 18:30h do 21:00h :8.000,00

  Iskoristite lepo vreme i proslavite rođendan u našem novom dvorištu.

  Zakupom rođendana dobijate celu igraonicu i baštu, a deci su na raspolaganju sadržaji koje nudimo:

  – dvorište

  – trambolina

  – tobogan

  – lavirint

  – diskoteka

  – i animator koji je uključen u cenu

   

  Igraonicu “Extra Dar Mar” možete pronaći na Banovom brdu u ulici Nikolaja Gogolja broj 4. Dečija igraonica na Čukarici dizajnirana je i uređena u skladu sa potrebama deteta za veselom i bezbrižnom igrom u sigurnom okruženju. Prostor od 250 m2 idealan je za nesmetanu igru velikog broja dece.

  Idejna rešenja koja smo iskoristili pri kreiranju prostora igraonice, učinila su je dopadljivom kako deci tako i roditeljima. Dečiji kutak iz snova koji budi maštu i poziva na avanture savršeno je mesto za igru svakog dečaka i devojčice.

  Naša igraonica “Extra Dar Mar” sastoji se iz dva nivoa i ima veliko dvorište izuzetno privlačno mališanima u toplijim danima. Igraonica sa dvorištem omogućava deci da se zabave i ujedno borave na svežem i čistom vazduhu.

  Dečija igraonica “Extra Dar Mar” osmišljena je za najmlađe mališane i decu do 15 godina.

  Dolaskom u našu dečiju igraonicu obezbedićete svom detetu boravak u prijatnoj atmosferi i druženje sa njegovim vršnjacima uz nadzor naših animatora. U zavisnosti od uzrasta detata naši veseli i nasmejani animatori osmisliće zanimljive igre za sve mališane, kako bi im vreme u našoj igraonici kvalitetno proteklo.

  Dečija igraonica “Extra Dar Mar” ima kafe za roditelje u kom možete da se osvežite i popijete kafu u prijatnoj atmosferi, dok Vaše dete uživa. Budući da je kafe za roditelje odvojen od prostora za decu, u istom je dozvoljeno pušenje.

  Naši simpatični animatori čuvaće Vaše dete i ako Vi imate nekih obaveza i morate da ga ostavite u igraonici na kratko. Animacijom dece ulepšaćemo im boravak u našoj igraonici, sa željom da detinjstvo posmatraju kao najdivniji period u njihovom životu. Osmeh na licu svakog deteta nama je najvažniji.

  Ukoliko dovedete Vaše dete 4 puta kod nas, peti dolazak je besplatan.

  Kod nas ste uvek dobrodošli u periodu od 14h do 21h.

  Dnevna igraonica “Extra Dar Mar” organizuje učenje stranog jezika brzo i lako. Kvaliteno iskorišteno popodne svakako je ono koje dete provede učeći nešto novo. Strani jezici mogu da postanu zabavni deci ukoliko im budu predstavljeni putem igre.

  Naša igraonica “Extra Dar Mar” sarađuje sa poznatom školom stranih jezika “Zvonicica” i nudi Vašem detetu časove engleskog dva puta nedeljno u trajanju od 40 minuta.

  Cena naše igraonice sa kursom engleskog iznosi 3800 RSD za mesec dana.

  Dečija igraonica sa dvorištem “Extra Dar Mar” poziva Vas da dovedete Vašeg mališana na veselo druženje sa nama na Banovom brdu na Čukarici.

VIDEO IZ IGRAONICE : Drugarica iz Doboja  , drugarica iz doboja 


Naša Adresa

Adresa:
Nikolaja Gogolja 4, Beograd
GPS:
44.786568, 20.4491747408
Telefon:
060-503 96 93 ; 011-355 48 41