Lav NO.1 Dušeci i kreveti

You are here Početna  > Kuća i kancelarija  > Dušeci Kreveti >  Lav NO.1 Dušeci i kreveti
Item image

LAV NO1 – DUŠECI I KREVETI

Firma „LAV NO1“ nalazi se na adresi Gavrila Principa broj 59, na teritoriji opštine Savski venac, u samom centru Beograda. Primarna delatnost našeg rada ogleda se u prodaji dušeka, kreveta i jastuka za Vaš miran, udoban i kvalitetan san.

Kvalitet naših proizvoda, inovativnost i konstantna težnja ka zadovoljenju Vaših potreba, uslovili su činjenicoma da smo postali prvi i jedini izbor svih onih koji znaju da prepoznaju i cene kvalitet i uslužnost na jednom mestu. Izrada od postojanih i kvalitetnih materijala, omogućuje nam da Vam garantujemo za dug vek trajanja proizvoda iz naše ponude.

Asortiman naših proizvoda čine:

– KREVETI

  • * bračni kreveti
  • * singl kreveti
  • * kreveti na sprat


– DUŠECI

  • * dušeci za krevetac
  • * dušeci za bračni krevet
  • * dušeci za singl krevete


– JASTUCI

  • * antialergijski jastuci
  • * jastuci od memorijske pene

Ukoliko napravite dobar izbor prilikom kupovine kreveta, dušeka i jastuka za spavanje možete znatno smanjiti i ukloniti bol, koja se javlja usled spavanja na neadekvatnim površinama, neutralisati nepotrebne tačke pritiska, stres i napetost, koje su vrlo često izazvane nepravilnim položajem tela u toku spavanja.

Vaš miran san i udobnost u toku spavanja, predstavljaju prioritet našeg rada. Nastojimo da svakodnevno dopunjujemo našu ponudu proizvodima koji će ispuniti Vaša očekivanja. Pored kupovine dobrog kreveta, neophodno je da vodite računa i o kvalitetu dušeka na kom ćete spavati.

Kvalitetna podlogu za spavanje, odnosno pripadajući dušek treba da Vam obezbedi željenu udobnost i dobar odmor, relaksaciju i regenaraciju tela. Poznato je da se u toku spavanja mišići duž tela opuštaju, ćelije obnavljaju, kao i da se energija nadoknađuje. Upravo iz tog razloga neophodno je organizmu obezbediti dobar i udoban dušek, koji predstavlja temelj zdravog sna.

U našoj ponudi Vas očekuju dušeci sa anatomskim i ortopedskim svojstvima, izrađeni po meri, koji će sprečiti deformaciju kičme kod dece usled njihovog naglog rasta. Takođe tu su i dušeci namenjeni svima onima koji su izloženi pojačanim naporima ili povećanom stresu tokom dana. Imamo i dušeke za osobe koje su lečene od bolesti kičme ali i one koji služe kao dobra prevencija problemima sa kičmom.

Budući da je funkcija jastuka opuštanje gornjeg dela leđa i vrata, važno je napraviti dobar izbor i pri kupovini jastuka. Dobro odabran jastuk popraviće kvalitet Vašeg sna i ujedno kvalitet Vašeg života. Jastuci od memorijske pene daju dobru potporu vratnoj kičmi, nepritiskajući osetljive strukture vrata zahvaljujući unikatnim svojstvima materijala od kog su izrađeni.

Za sve osobe koje su sklone alergijama tu je antibakterijski i antialergijski jastuk, koji će im omogućiti bezbrižan san. Dobar i zdrav san je osnov našeg života!

Kontakt telefoni:
011/ 66 49 120
069/ 53 23 085

Bračni kreveti i dušeci po meri, za Vaš san, kao među oblacima.
Dušeci za krevetac po meri i jastuci od memorijske pene.
Antibakterijski jastuk za Vaš nesmetan san.
Kreveti, dušeci i jastuci visokog kvaliteta.
Firma „LAV NO1“ Savski venac, Beograd. 

Galerija proizvodnja i prdaja duseka

Galerija proizvodnja i prdaja duseka

Galerija proizvodnja i prdaja duseka

Galerija proizvodnja i prdaja duseka

Galerija proizvodnja i prdaja duseka

Galerija proizvodnja i prdaja duseka


Naša Adresa

Adresa:
Gavrila Principa 59, Beograd
GPS:
44.8117187, 20.4561827
Telefon:
Tel: 011/664 91 20 Mob: 069/532 30 85