Sapin dušeci i kreveti

You are here Početna  > Kuća i kancelarija  > Dušeci Kreveti >  Sapin dušeci i kreveti
Item image

Firma „Sapin Cup doo“ započela je sa svojim radom 2011. godine u Beogradu. Osnovna delatnost naše firme je proizvodnja i prodaja kreveta od punog drveta, dušeka i drvene galanterije vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijim cenama.

Naši prodajni objekti nalaze se na dve lokacije u gradu:

Prvi je u ulici Ivićeva 5, Zemun
Kontakt telefon:
011/316 83 07

Drugi je u Tošinom Bunaru broj 116.
Kontakt telefon:
011/ 269 68 66

Zahvaljujući dobrom izboru proizvodnog programa, kao i kvalitetu istog, uspeli smo da se istaknemo na domaćem tržištu i ostvarimo uspešan odnos sa velikim brojem naših zadovoljnih klijenata. Primećeni i prihvaćeni na domaćem tržištu trudimo se da opravdamo Vaše poverenje i ostanemo Vaš izbor broj jedan kada tražite kvalitetne krevete, dušeke i drvenu galanteriju.

Proizvodnja kreveta od punog drveta i inovativni dizajn, omogućili su nam da dopremo i do najzahtevnijih kupaca i predstavimo im sa uspehom naše proizvode. Nastojimo da prilikom svog rada idemo u korak sa svetskim trendovima i ispunimo u svakom trenutku Vaša očekivanja.

Iz naše ponude izdvajamo:

– KREVETE OD PUNOG DRVETA –

  • * bračne, dečije, single, na sprat…
  • * pravljenje po nacrtu


– DUŠEKE –

  • * dušeci sa žičanim jezgrom – obezbeđuju strujanje vazduha unutar dušeka, a po Vašoj želji se izrađuju sa mekšom i tvrđom podlogom.
  • * dušeci od pene – pružaju dobru potporu telu sa dodacima Memori pene,Hr pene ili Eco lateksa na postojećoj Sky cell peni. Ne dozvoljavaju skuplanje bakterija, plesni ni grinja na vašem ležaju.
  • * dušeci sa džepastim jezgrom – obezbeđuju razrešenje pritiska i ublazavanje napetosti mišica na leđima. Predstavljaju najnovije svetsko dostignuće.
  • * dečiji dušeci – kvalitetni dušeci prilagođeni potrebama dece za mirnim i prijatnim snom

– NADDUŠEKE–
– JASTUKE –

– DRVENU GALANTERIJU –

  • * sobna vrata, lamelna vrata…
  • * drvene lajsne, pervajz, lajsne za laminat…
  • * pragove, odbojnike, stubove za stepeništa…

Kreveti od punog drveta čijom se proizvodnjom i podajom bavimo obezbediće Vam adekvatan san i potpunu udobnost pri ležanju i spavanju na njima, a budući da su premazani zaštitnim poliuretanskim lakom, duže će Vam trajati i služiti svojoj nameni.

Opremajući enetrijer po Vašoj želji i u velikom stilu nameštajem iz naše ponude, unećete toplinu u isti i učiniti da prijatnim mestom za Vaš svakodnevni boravak. Vaš dnevni boravak, spavaća i dečija soba biće savršeno mesto za Vaš odmor i opuštanje. Savršen estetski izgled, neophodna trajnost i stabilnost naših drvenih kreveta, dušeka i drvene galanterije pokazaće Vam da ste napravili dobar izbor.

Težimo ka tome da zadržimo visok kvalitet pri izradi namaštaja od punog drveta i prilagodimo cene naših proizvoda mogućnostima naših kupaca.

Proizvodnja i prodaja kreveta od punog drveta, dušeka i drvene galanterije.
Kreveti od punog drveta – barene bukve, premazani poliuretanskim zaštitnim lakom.
Izrada dušeka po želji i meri kupca.

Firma „Sapin“, Beograd. 

galerija-za-sapin-duseci-kreveti57407 galerija-za-sapin-duseci-kreveti57408 galerija-za-sapin-duseci-kreveti57409 galerija-za-sapin-duseci-kreveti57410 galerija-za-sapin-duseci-kreveti57411


Naša Adresa

Adresa:
Ivićeva 5, Zemun
GPS:
44.85, 20.399999999999977
Telefon:
011/316 83 07 ; 060/665 28 30