QP Lounge

You are here Početna  > Ugostiteljski Objekti  > Restorani >  QP Lounge
Item image
 • Adresa: Kralja Petra 13-15, Stari grad, Beograd
 • Opština: Stari grad
 • Grad: Beograd
 • Tel: 011/263 37 33
 • Mob: 063/302 942

  QP LOUNGE

  “QP LOUNGE AND RESTAURANT” pronaći ćete na veoma atraktivnoj lokaciji u strogom centru gradu, u ulici Kralja Petra 13 – 15, na teritoriji opštine Stari grad. Nedavno renovirano zdanje nekadašnjeg najpopularnijeg restorana u Beogradu, koji je sa Vama bio preko 15 godina, ponovo Vam otvara svoja vrata.

  Jedinstven ambijent, koji će Vas podsetiti na ono što je naš launge bar nekad bio, sa kombinacijom modernih elemenata i zagarantovano dobrog provoda, očekuje Vas na jednom mestu. Restoran koji okuplja ljude dobre volje i sve generacije, pružiće Vam mogućnost da uživate i u potpunosti se prepustite hedonizmu.

  Svakodnevno pripremamo za Vas specijalitete internacionalne kuhinje, od probranih sastojaka po tradicionalnim recepturama. Naš kuvar je među najboljima na svetu, a skoro je sa svojim timom osvojio 13 medalja na takmičenju u Istanbulu, što dovoljno govori u prilog kvalitetu hrane koju pripremamo za Vas.

  U veoma opuštenoj atmosferi našeg restorana uživaćete u izvanrednoj kuhinji, koja će oplemeniti Vaša čula. Zagolicaćemo Vašu maštu najukusnijim jelima koja ste ikada imali prilike da probate. Preporučićemo Vam takođe i neka od najboljih vina, iz naše vinske karte koju svakodnevno dopunjujemo.

  Savršeno mesto za ručak u društvu Vama dragih ljudi i zagrevanje pred izlazak u klub. Prijatna muzika, pozitivna atmosfera i uvek dobro raspoloženje svih prisutnih, učiniće da zaboravite na trenutak na svakodnevne obaveze i prepustite se uživanju. Oduševićemo i najveće gurmane izvrsnom ponudom na meniju našeg restorana.

  Radno vreme:

  – svakog dana od 08 – 02h

  Doživite savršeno zagrevanje pred izlazak u klub i noćni provod.
  Biće nam izuzetno zadovoljstvo da budete naši gosti.
  Očekujemo Vas.


Naša Adresa

Adresa:
Kralja Petra 13-15, Stari grad, Beograd
GPS:
44.82193849999999, 20.45786910000004
Telefon:
011/263 37 33