The Boss Bar & Lounge

You are here Početna  > Ugostiteljski Objekti  > Restorani >  The Boss Bar & Lounge
Item image
  • Adresa: Gospodara Vučića 245, Beograd
  • Opština: Zvezdara
  • Grad: Beograd
  • Mob: 060/601 60 66
  • Osnovni proizvodi/usluge: The Boss bar and lounge, Kafe restoran u Gospodara Vucica, Restoran u Gospodara Vucica

THE BOSS BAR & LOUNGE

Cafe i restoran The Boss Bar & Lounge smešten je na atraktivnoj lokaciji u Gospodara Vučića 245, u blizini Cvetkove pijace, na teritoriji opštine Zvezdara. The Boss Bar predstavlja idealano mesto za Vaš doručak uz prvu jutarnju kafu, uživanje u specijalitetima italijanske kuhinje sa poslovnim partenerima ili za noćni izlazak uz zvuke House i Pop muzike.

The Boss Bar osmišljen je tako da i najveći perfekcionisti budu u potpunosti oduševljeni njegovim ambijentom. Fenomenalna rasveta, šank od cigala koji dominira prostorom, neutralne boje u kombinaciji sa interesantnim zlatnim dekoracijama na zidovima učinili su njegov enterijer jedinstvenim.

Pored velikog izbora alkoholnih i bezalkoholnih pića, naši vrhunski majstori kulinarstva za Vas pripremaju: doručak (omleti, tortilja sa piletinom, fitnes doručak), sendviče, predjela, supe, pice, paste, salate, vrhunske specijalitete italijanske kuhinje i naravno za sve sladokusce dezert (veliki izbor palačinki i kolača).

Osoblje The Boss Bar-a izuzetno je ljubazno i pobrinuće se da prijatna atmosfera i pozitivna energija koja vlada ovim kafe restoranom u Gospdara Vučića bude potpuna. Zbog kapaciteta od svega 90 ljudi, Vaše mesto morate da rezervišete na vreme.

Muzika koja pretežno dominira je žanrovski usmerena na House i Pop melodije, ali je prevshodan prioritet dobar prpvod svih prisutnih. Moderan nameštaj, prelepa bašta, veliki izbor pića po veoma pristupačnim cenama i vrhunska hrana ono je što ovaj kafe kod Cvetkove pijace razlikuje od drugih sličnih mesta u gradu.

Vaše mesto u našem kafe restoranu kod Cvetkove pijace možete rezervisati na telefon:
060/ 601 60 66

Tu smo za Vas sedam dana u nedelji od 08-01h!

The Boss Bar & Lounge, Gospodara Vučića 245, Beograd.


Naša Adresa

Adresa:
Gospodara Vučića 245, Beograd
GPS:
44.79183339999999, 20.48738460000004
Telefon:
060/601 60 66