Gde kupiti antidekubitni dušek u Beogradu?

Antidekubitni dušek je danas postao potreba mnogih, nezavisno od zdravstvenog stanja i afiniteta. Njegove pogodnosti i prednosti su nadaleko već poznate, dok efikasnost koju ima značajno može da smanji različite bolove i rane. Antidekubitni dušek ne koriste samo oni koji imaju zdravstvenih problema ili dekubitne rane, već svi oni koji žele preventivno da vode računa o svom zdravstvenom stanju. Stoga, vrlo je važno odabrati kvalitetnu i proverenu prodavnicu u kojoj možete kupiti spas za mnoge zdravstvene probleme. 

Antidekubitni dušek vrlo lako i efikasno pomaže okretanje pacijenta, čime nije potrebna dodatna nega ili nadzor druge osobe. Korišćenjem dušeka brzo će se smanjiti dekubitna rana, a takođe ćete izbeći i bolno previjanje rane nakon hirurškog zahvata. Izuzetno kvalitetne i proverene antidekubitne dušeke možete kupiti u Galena Medic, čiji proizvodi uživaju dugogodišnje poštovanje kod potrošača. 

Zašto odabrati Galenu Medic?

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa dekubitnim ranama, Antidekubitni dušek Beograd predstavlja pravo rešenje za vas. Antidekubitni dušeci firme Galena Medic konstruisani su tako da automatski premeštaju pritisak sa jednog dela tela na drugi, čime se zamenjuje ručno okretanje pacijenta, koje često zna biti naporno i mukotrpno. Ovakav tip dušeka ima funkciju da oslobađa pritisak na one delove tela koji su bili izloženi pritisku prilikom ležanja. 

Montaža i samo korišćenje antidekubitnih dušeka su izuzetno jednostavni, te nije potrebna gotovo nikakva pomoć prilikom montiranja proizvoda. Ukoliko proizvod poručite u Galena Medic-u, uz njega dolaze i uputstvo za montažu, detaljno uputstvo za održavanje, kao i uputstvo za podešavanje. Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća prilikom montaže, budite slobodni da pozovete kontakt telefon koji se nalazi na stranici firme. 

Kada su u pitanju antidekubitni dušeci, ponuda firme Galena Medic je zaista raznovrsna. Galena Medic nudi nekoliko tipova antidekubitnih dušeka u Beogradu, od kojih su najzastupljeniji saće tip, tubasti tip i poliuretanski tip. Saće tip je najzastupljeniji i on je uglavnom prvi izbor potrošača prilikom kupovine, a sve zahvaljujući nizu pogodnosti koje poseduje. Saće tip i tubasti tip sprečavaju takozvanu statičku podlogu, te oslobađaju pritisak i zamenjuju ručno okretanje pacijenta. Sa druge strane, poliuretanski tip ima statičku podlogu, te omogućava samo ventilaciju, bez promene položaja delova tela. 

Dimenzije svih antidekubitnih dušeka koje nudi Galena Medic prilagođene su potrebama pacijenata. Svi dušeci imaju univerzalnu veličinu 200×90 cm, tako da odgovaraju apsolutno svakom ležaju. Budući da postoje i kreveti sa manjom dimenzijom, treba napomenuti da se antidekubitni dušeci mogu koristiti i na njima. Iako će ostatak dušeka da viri, to apsolutno neće ometati njegov rad niti će predstavljati bilo kakav problem. Pored toga, u ponudi postoje i antidekubitni jastuci za invalidska kolica, koji su manjih dimenzija. 

Antidekubitni dušeci su napravljeni od medicinskog PVC materijala po ISO EN 71 standardu. Ovakav profesionalni materijal je dostupan samo u medicinskoj tehnologiji, te je njegov kvalitet na zavidnom nivou. Izuzetno je otporan na vodu i urin, tako da se lako čisti i mogu da ga koriste i osobe koje nose pelene. Prilikom korišćenja antidekubitnih dušeka ne dolazi do njegovog dodatnog zagrevanja ili hlađenja koje potencijalno mogu prouzrokovati dodatne upale. 

Kupovina antidekubitnog dušeka u Galeni Medic može se izvršiti preko poziva na broj naveden na sajtu, mejlom ili klikom na određeni proizvod, kada će se pojaviti dodatne informacije. Nakon toga je potrebno pritisnuti dugme Dodaj u korpu, kako bi se odabrani proizvodi sortirali. Popunite sva polja svojim podacima i u najkraćem roku očekujte da vas neko iz firme kontaktira. Pored toga, Galena Medic nudi mogućnost i iznajmljivanja antidekubitnog dušeka na određeni vremenski period. Takođe, ukoliko želite možete iznajmiti i ostale proizvode u ponudi, poput bolničkog kreveta, hodalice, invalidskih kolica i drugih. Za više informacija je potrebno da kontaktirate firmu putem mejla ili mobilnog telefona. 

Galena Medic posluje sa isključivo novim antidekubitnim dušecima, koji nikad nisu bili otpakovani niti korišćeni. Budući da su antidekubitni dušeci izuzetno važni prilikom lečenja dekubitnih rana, važno je da je njihov kvalitet na najvišem nivou. Zbog toga, Galena Medic svojim korisnicima obezbeđuje kvalitet prve kategorije, te ne morate brinuti o potencijalnim falsifikatima ili polovnim dušecima. Sve cene na sajtu su fiksne, a u praktičnost i efikasnost proizvoda ćete se uveriti i sami. 

Antidekubitni dušeci su danas postali broj jedan prilikom lečenja različitih zdravstvenih stanja i tegoba. Zbog izuzetno razvijene tehnologije koju poseduje, antidekubitni dušek mogu da koriste i svi oni koji žele preventivno da vode računa o svome zdravlju. Na taj način neće narušiti već postojeće dobro stanje organizma, nego će dodatno doprineti održavanju balansa. Pored toga, svi pacijenti koji su nepokretni, oporavljaju se nakon teškog hirurškog zahvata ili su iz bilo kog razloga vezani za krevet, antidekubitni dušek biće pravi spas. Zbog toga, ne oklevajte, već kontaktirajte Galenu Medic i načinite veliki korak ka izlečenju. 

Close Comments

Comments are closed.