Haris Crepe - najbolja poslastičarnica u Beogradu

Ako ste u potrazi za poslastičarnicom u kojoj možete probati različite slatkiše, i u kojoj možete uživati u ukusu prelepih kombinacija slatkih nota, ali i slanih specijaliteta, savetujemo vam da u najbržem roku posetite omiljenu poslastičarnicu u Beogradu. Od svog osnivanja pa do danas restoran Haris iz Beograda stekao je epitet omiljenog mesta u glavnom gradu. U njihovim proizvodima uživaju sladokusci svih uzrasta. Može se slobodno reći da je inovativnost ove poslastičarnice izgradila međusobno poverenje između njihovih stalnih kupaca. Posvećenost u radu i konstantna težnja za poboljšanjem usluga svrstavaju restoran Haris u omiljenu beogradsku poslastičarnicu, koju biste svakako morali da posetite ako vas put nanese u glavni grad. Otkrićete nove ukuse i originalne kombinacije različitih sastojaka koje će vas svakako ostaviti bez daha.

Koje specijalitete možete probati u poslastičarnici Haris?

U njihovoj bogatoj ponudi nalaze se razni originalni specijaliteti, koje možete probati samo u njihovom restoranu. Treba napomenuti da pri pripremi svojih specijaliteta koriste najbolje sastojke na tržištu. To uključuje korišćenje uvek i isključivo svežeg voća i povrća. Zatim najkvalitetnije prelive i sastojke koji daju jelima dodatnu i posebnu notu. U svakom zalogaju možete osetiti jedinstveno kulinarsko umeće koje zaposleni imaju. Jela spremana po origialnom receptu, pa čak i najsumorniji dan pretvoriće u magičan, a vaša čula biće prijatno iznenađena njihovim specijalitetima. Slane i slatke obroke iz njihove ponude možete konzumirati u bilo kom delu dana, budući da se savršeno mogu uklopiti i u doručak, ručak, večeru ili užinu. Pored klasičnih slanih i slatkih palačinkina na koje smo navikli, kod njih možete probati i pankejk ili krepe, poslastice koje polako postaju omiljene širom sveta.

A što se tiče njihove bogate ponude, na meniju restorana Haris nalaze se sledeći specijaliteti: slani i slatki vafli, babl vafl, slane i slatke krepe, slatki pankejk, slani pankejk, sladoled, kompletni obrok, tost sendvići, omlet, Haris specijaliteti i salate. A što se tiče pića kojim možete upotpuniti svoje slatko ili slano iskustvo tu su: kafe, čajevi, prirodni sokovi, alkoholna i bezalkoholna pića i kokteli.

Detaljniji uvid u njihov meni i tačno nabrojane sastojke bilo kog jela koje se priprema u omiljenom beogradskom restoranu Haris možete naći na njihovoj web stranici. Stranicu možete naći na linku palačinke Beograd.

Iznenadite svoja čula, probajte krepe ili pankejk

Kako je već navedeno klasične palačike su poslastica u kojoj uživamo već dugi niz godina, pa tako ne bi bilo loše da iznenadite svoja čula i probate vrhunske specijalitete koje restoran Haris nudi samo za vas. Tanko testo naprvljeno od najkvalitetnijih namirnica i punjeno omiljenim sastojcima je ono što prvo vam prvo pada na pamet kada pomislite na magične krepe. U omiljenom beogradskom restoranu brinu o željama svojih klijenata, pa pored klasičnih sltkih krepa možete okusiti i najbolje slane krepe. Pažljiva kombinacija sastojaka nateraće vas da iznova promišljate o krepama i promenite svoj stav o njima. A pored krepa, tu je i fascinantni pankejk. Vazdušaste, sočne, mekane i filovane originalnim sastojcima dugo će vam ostati u sećanju. Punoća ukusa koju ćete osetiti kada probati neki od slanih ili slatkih pankejka je svakako fascinantna i verujemo da će ubrzo on zameniti vaš stalni izbor klasičnih palačinki.

Naravno da u ponudi poslastičarnice Haris postoji i pregršt ostalih specijaliteta, ali savetujemo vam da probate nešto novo u čemu ćete svakako uživati. 

Gde se nalazi poslastičarnica Haris?

Poslastičarnicu Haris možete posetiti svakog dana u nedelji na lokaciji Oblilićev Venac 18, Beograd u velikoj blizini Knez Mihailove ulice. Tokom radnih dana otvoreni su od 9h do pomoći. Dok im je radno vreme tokom subote i nedelje od 9h do 01h. Na njihovom sajtu možete pogledati detaljni meni kao i cenovnik, a tu se nalaz i broj telefona kao i mejl putem koga možete kontaktirati zaposleni i upitati ih za sve što vas zanima o njihovoj usluzi i njihovim proizvodima. Takođe upravo kod njih možete zakazati sve vaše proslave poput rođendana, godišnjica i ostalih slavlja. Budite sigurni da ćete u svakom trenutku uživati u prelepom ambijentu, pozitivnoj atmosferi i dobroj muzici.

Posetiite restoran Haris koji se nalazi u samom centru Beograda, verujemo da će on vrlo brzo postati omiljeno mesto za druženje sa porodicom i prijateljima. Neka vam ovaj restoran postane prva asocijacija na društvo, smeh i dobru hranu. U njihovim spacijalitetima do sada je uživalo bezbroj ljudi, a vi bi svakako trebalo da budete jedan od njih.

Close Comments

Comments are closed.