Kako izabrati pravu rođendaonicu?

Organizacija rođendanske proslave je veoma uzbudljiva ali je i  zahtevan zadatak, posebno kada je reč o izboru prave rođendaonice.  Važno je da sagledate sve opcije ali i da rođendaonica odgovara vašim trenutnim potrebama. To znači da bude na dobroj lokaciji, d aodgovara trenutnom godišnjem dobu, da ima odgovarajući kapacitet u odnosu na broj gostiju koji imate i da sadržaj odgovara uzrastu vašeg deteta.

Blizina rođendaonice

Blizina rođendaonice  može da bude najvažniji  faktor prilikom izbora rođendaonice, posebno ako su vaši gosti mahom iz istog grada ili okoline. Birajte rođendaonicu koja je lako dostupna i udaljena od vašeg doma, što će olakšati organizaciju i smanjiti troškove transporta. Ponekad gosti mogu odustati od rođendana koji organizujete jer im je sama lokacija previše daleko ili nemaju auto ili način da stignu do vas. Zato je najpraktičnije da ona bude relativno blizi većini vaših gostiju.

 

Kapacitet rođendaonice

Kapacitet rođendaonice je takođe veoma važan, posebno ako očekujete veći broj gostiju. Proverite da li rođendaonica može da primi sve vaše goste i da svima bude udobno, uz dovoljno prostora za zabavu, stolove za posluženje hrane i pića, kao i za eventualne dodatne aktivnosti.

Usluge i sadržaj

U svoj toj zbrci, ponekad zaboravimo d apitamo glavna putanja. Svaka rođendaonica nudi različite usluge i sadržaje. Zato je važno da proverite da li rođendaonica ima animatore, muziku, escajg, dodatne pogodnosti, kao i neke druge usluge koje su vama važne., kao što su animatori, dekoracija, muzika, igračke i igre. Birajte rođendaonicu koja najbolje odgovara vašim potrebama i željama.

Cena

Cena najma rođendaonice može varirati u zavisnosti od lokacije, kapaciteta, sadržaja i trajanja proslave. Cena je u većini slučajeva presudna, jer može varirati od nekoliko hiljada dinara do nekoliko stotina evra. Sračunajte sve opcije mogućnosti i nedostatke i sagledajte da li je to iznos koji možete da izdvojite.

Pratite recenzije

Pre nego što rezervišete rođendaonicu, na Guglu možete ukucati rođendaonice Novi Sad i pročitati  recenzije drugih korisnika. To vam može dati  korisne informacije o kvalitetu usluge, uslovima najma i zadovoljstvu prethodnih korisnika.

Close Comments

Comments are closed.