Kako se kladiti onlajn bezbedno

Online klađenje predstavlja jedan od najrasprostranjenijih vidova zabave danas i predstavlja jednu od najvećih industrija u svetu. Online kladionice su Vam dostupne sa bilo kog mesta gde imate pristup internetu, što podrazumeva pristup online kladionicama i sa Vašeg mobilnog telefona i time Vam štede vreme, a vreme je danas novac.

Kladionica od poverenja

Kod online kladionica koeficijenti su u proseku veći za nekih 10 % od lokalnih kladionica, jer ne postoje troškovi zakupa i nemaju zaposlene. Kako bi Vaš uspeh u online klađenju bio što veći, potrebno je odabrati nekoliko online kladionica u kojima ćete otvoriti naloge, ali vodite računa da te kladionice budu od poverenja. Vrlo je bitno pročitati i pravila svake od odabranih kladionica na njihovom sajtu kako biste bili sigurni da Vam odgovaraju i da na taj način izbegnete neke potencijalne probleme. 

Otvaranje naloga

Svaka kladionica ima svoj sajt koji je potrebno posetiti pre prvog klađenja. Pre vase prve uplate, potrebno je kreirati nalog na sajtu online kladionice. Ono što treba uraditi je pronaći jednu od opcja, REGISTER ili OPEN ACCOUNT, uneti svoje lične podatke i nakon toga dobijate korisničko ime i lozinku. Lozinku i korisničko ime kasnije koristite svaki put kada želite da se ulogujete na Vaš nalog, zato je bitno uvek imati ove informacije zaštićene i pri ruci. Možete zatražiti veliki bonus dobrodošlice kada se prijavite na jednu od najboljih aplikacija za sportsko klađenje, a zatim ćete također imati koristi od niza tekućih promocija.

Prva uplata i depozit

Kako bi Vaše prvo klađenje moglo da počne, potrebno je imati nešto novca na važem nalogu i zato je potrebno uplatiti depozit koristeći, u zavisnosti od kladionice, kreditne kartice, čekove, transfer preko banaka ili jedan od e-servisa za plaćanje poput Netteler-a ili Skrill monneybookersa. Uplata kreditnom karticom je svakako najbrži način, jer će novac biti prebačen na Vaš nalog u roku od svega par sekundi, a ako se ipak odlučite na transfere preko banaka ili čekove, možda ćete morati da sačekete par dana dok se uplata ne nađe na Vašem nalogu. 

Kada je uplata spremna, proverite kvote koje su Vam prihvatljive i razumljive. Igračima sa ovih prostora, najprihvatljivije su decimalne ili takozvane evropske kvote. 

Online klađenje – bez uslova

Kada su u pitanje online kladionice, tu ne postoje uslovi kao oni koje propisuju lokalne kladionice. Možete odigrati jedan (bilo koji par) u singlu ili kombinovati više različitih sportova, bez pravila o neophodnom minimalnom broju parova na tiketu, bez obzira na sport. Kako bi Vaše online klađenje bilo što uspešnije potrebno je pratiti par koraka i saveta koji će Vam pomoći da pre svega savladate osnove sveta online klađenja.

Korisnička podrška 

Ako se tokom klađenja pojave bili kakvi problemi da li sa samim sajtom, uplatom i slično, najbolje je da iskoristite pomoć korisničke podrške tako što ćete im poslati mejl ili ih kontaktirati putem četa. Korisnički servisi postoje kako bi Vam bili na usluzi, i kako ne bi došlo do većih nesporazuma i komplikacija. 

Sportsko klađenje na mobilnim uređajima

Veliki broj igrača na sportsko klađenje odlučuje se na koršćenje mobilnih aplikacija kako bi se kladili i to iz nekoliko razloga, to je najlakši, naprikladniji i najučinkovitiji način. Možete se kladiti sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, samo Vam je potreban jak WiFi signal. Sve mobilne aplikacije vrlo su jednostavne za korišćenje, što znaći da je klađenje moguće u samo nekoliko koraka. 

Istorija vaših opklada

U svakom trenutku možete pogledati sve tikete koje ste odigrali na Vašem kladioničarskom računu, od prvog trenutka kada ste ga otvorili. Time imate uvid u realno stanje Vaše prolaznosti i Vaših finansija.

Bonus I promocije

Online kladionice neguju praksu prema kojoj postoje određeni pokloni, nagradne igre za lucky loser tikete i slično, najčeći su bonusi u iznosu do čak 100 % prvog depozita za nove igrače.

Isplata 

Ukoliko ste bili srećne ruke i Vaša opklada je bila uspešna, možete napraviti Vašu prvu isplatu. Najbolji i najefikasniji načini isplate su slično kao i kod uplate depozita, kreditne kartice,cekovi i transferi preko banaka,Skrill MoneyBookers ili Netteler

Sigurnost

Novi korisnici se uvek nađu u dilemi da li je ovaj način klađenja siguran. Uzimajući u obzir da mnoge online kladionice ne postoje samo kod nas nego su i vrlo priznate u svetu, svaka od njih podleže vrlo rigoroznim kontrolama pre nego što otpočne svoje poslovanje. Milioni igrača širom Evrope i ostatka sveta su registrovani korisnici ovih kladionica. Šansa da Vaš novac kod njih propadne i da neće imati da Vam isplate dobitak je nemoguća, za razliku od lokalnih kladionica gde često morate čekati na isplatu Vašeg novca

Close Comments

Comments are closed.