Kako da uštedite 15.000 dinara pri kupovini svog novog mobilnog telefona?

Poručivanje mobilnog telefona preko interneta nikad nije bilo popularnije, razloga za to je nekoliko – od pandemije koja nas je na neko vreme zatvorila u kućama do niže cene koja je uvek poželjna kod kupaca.

Vladimir je naručio svoj telefon u Teleri i kaže da je zadovoljan – telefon mu je besplatno isporučen do Čačka za nepuna 3 dana, a uz njega je dobio garanciju od 12 meseci.

Kaže da je pre kupovine gledao cene za iPhone 13 i da je internet prodavnica Telera bila za čak 15.000 dinara jeftinija od ostalih.

Kako Telera funkcioniše?

Iza Telere stoje mladi ljudi koji su umorni od preplaćivanja svojih mobilnih telefona i rešili su da naprave nešto pristupačnije, a da sama usluga, njen kvalitet, sigurnost i bezbednost korisnika ne izostaju niti malo.

Mnogi se pitaju kako oni to postižu, odgovor se krije u poslovnom sistemu za koji se zalažu – nema fizičke prodavnice, telefon ide direktno iz skladišta korisniku putem kurirske službe.

Kada kupujete telefon u fizičkoj prodavnici ne plaćate samo telefon, kao što verovatno mislite – vi plaćate struju, radnike, kiriju, poreze, održavanje prostora itd. 

Isto važi i za fizičke prodavnice koje u isto vreme imaju i internet prodavnicu, jer su cene u tom slučaju iste na interenetu i u samoj radnji. 

Dok sa druge strane, pri kupovini u prodavnici koja postoji samo online, ne plaćate ništa od tih dodatnih troškova – vrlo prosto!

Šta je Vladimir rekao o ovome?

“Ovo mi je mnogo isplativo. Rekao bih da to što te manje domaće online prodavnice nisu toliko poznate, ne treba nikako uticati na poverenje, uostalom uvek imate ocene drugih kupaca na sajtu.

Oni u Teleri baš daju dojam da su ozbiljni. To se vidi po tome da kada sam ih pozvao da pitam kada bi telefon mogao biti na mojoj adresi, odmah su proverili sa kurirom i telefon je stigao upravo tada kada su rekli da će stići. ” – rekao nam je Vladimir.

Vladimir je takođe ostavio recenziju i u Teleri ispod modela koji je naručio.

Zašto kupovati u Teleri?

Cena je skoro uvek niža u šta ćete se i sami uveriti.

Korisnička podrška radi od kuće i nije frustrirana što je upala u gradsku gužbu pre dolaska na posao pa ste sada vi njihov “džak za box”. Strpljivo će vam odgovoriti na svako pitanje.

Isporuka je brza i tačna, jer je ostvaren fantastičan odnos sa kurirskim službama sa kojima su stalno na vezi. Pritom je i besplatna.

Garancija se dobija uz svaki model telefona na 12 meseci, bez ikakve doplate. Servis je veoma brz i ažuran, svaki kvar će vam otkloniti u rekordnom roku.

Pogledajte šta sve nude na Telera.rs

Close Comments

Comments are closed.