Koje radionice mogu pohađati deca u edukativnom centru?

Edukativni centri za decu pružaju mnogo više od produženog boravka, kada je edukacija dece u pitanju. U zavisnosti od interesovanja deteta, stručni tim koji se bavi kreiranjem programa i sadržaja za decu koja pohađaju edukativni centar se trudi da ide u korak sa svim novinama na polju razvoja i edukacije dece, kao i da odgovori na potrebe roditelja, tako da njihovoi vreme u boravku bude što bolje iskorišćeno.

Osnovne oblasti rada pored stručnih programa, kao što su defektološki i logopedski tretmani u većini edukativnih centara u Srbiji su i veoma zanimljive i kreativne radionice koje imaju svrhu da prepoznaju i razviju posebne talente kod dece, kao što su talenat za crtanje, muziku, glumu, sport.

Muzička radionica

Muzika je jezik koji svi razumemo, a  muzička radionica pruža deci priliku da istraže ovaj čarobni svet na kreativan i edukativan način. Pod vođstvom  stručnih instruktora, deca će se upoznati sa različitim instrumentima, osnovama muzičke teorije i ritma kroz igru i zabavu. 

Likovna radionica

U likovnoj radionici, deca imaju priliku da izraze svoju maštu i kreativnost kroz različite umetničke tehnike. Od slikanja i crtanja do oblikovanja glinom, ova radionica pruža prostor za razvoj fine motorike i vizuelnog izraza dok deca istražuju različite umetničke forme i materijale. Edukativni centar Novi Sad je pravo mesto gde možete pronaći više radionica koje Vaše dete može pohađati čak i ako ne pohađa edukativni centar i nije svakodnevno u dnevnom boravku.

Dramska radionica

Za mališane koji vole da se izražavaju kroz glumu i scenske performanse, naša dramska radionica je savršeno mesto za razvoj njihovih talenata. Kroz različite igre, vežbe govora i improvizaciju, deca će naučiti veštine komunikacije, samopouzdanja i timskog rada dok istražuju svet pozorišta i performansa.

Radionica engleskog  jezika

Engleski jezik postaje sve važniji u današnjem globalnom društvu, a  radionica engleskog jezika pruža deci priliku da nauče i usavrše svoje jezičke veštine kroz interaktivne aktivnosti i igre. Kroz priče, pesme i igre uloga, deca će razvijati svoj vokabular, gramatiku i razumevanje engleskog jezika na prirodan i zabavan način.

Sportska radionica

U  edukativnom centru, ne samo da se  podstiče nauka već i razvoj ljubavi prema sportu i aktivnom načinu života.  Sportska radionica je mesto gde deca mogu istražiti svoj sportski talenat, razvijati svoje veštine i uživati u timskim aktivnostima. 

Ono što je važno jeste da deca ne moraju prisustvovati svim radionicama, ali su sve one važne kako bi se dete upoznalo sa osnovnim elementima edukacije i kako bi prepoznalo a zatim i razvilo svoje talente.

Close Comments

Comments are closed.