Zašto se u svetu sve više koristi kombi prevoz?

Svaki način putovanja ima svoje prednosti i mane. Najbolja opcija je da se dobro raspitate o različitim oblicima transporta i prevoza kada planirate da putujete. Sagledajte sve prednosti i mane putovanja kombi prevozom ili drugim oblicima prevoza, pa sami odlučite koja opcija vam najviše odgovara.

Zašto sve više poslodavaca koristi kombi za više putnika za prevoz zaposlenih

Kada vaši zaposleni imaju problema da stignu na posao na vreme to može uticati na produktivnost celog tima, budući da svi zajedno komuniciramo i da kada jedna karika nedostaje ceo posao se usporava. Najbolja opcija bi bila kada bi svi zaposleni živeli blizu posla, ali najčešće nije tako, pa se zaposleni dovijaju na više načina kako da svoj put do posla maksimalno skrate, a da to ne ošteti njihov budžet.

Kao posledica toga, sve više poslodavaca iznajmljuje kombije kako bi omogućio svojim zaposlenim da stignu na posao na vreme. Sve to ima mnogo dobrih strana, ne samo kao korišćenje kombija za posao nego i za organizaciju team building aktivnosti, planiranje izleta, putovanja u drugi grad ili na letovanje. Kombi prevoz ima svoje veoma važne prednosti.

Povećana produktivnost

Imati zaposlene koji kasne na posao ili imaju problema sa prevozom zahteva da ih sačekate ili da drugi zaposleni preuzmu njihov posao za to vreme. To se utiče na organizaciju posla i na zaposlene

Međutim, ova kašnjenja nisu uvek nešto što je krivica zaposlenih, ponekad jednostavno dolazi do kašnjenja prevoza i drugih nepredviđenih okolnosti.  Kombi za više putnika može rešiti ovaj problem, tako što će poslodavac unajmiti kombi sa 6 ili više mesta koji će imati svoju rutu i ići po zaposlene, Tako se zaposleni osećaju rasterećeno i efikasno se rešava ovaj problem. Kombi takođe vraća zaposlene kući na kraju dana. Nema više čekanja, pokrivanja smena ili izgovora!

Zaposleni su zadovoljni i produktivniji sa ovom uslugom

Kašnjenje stvara isto toliko stresa za zaposlenog kao i za menadžera. Zaposleni mogu stiči na posao uznemireni i izgubiti puno vremena i dok objašnjavaju svoje kašnjenje i pokušavaju da se skrase. Uz kombi prevoz zaposleni mogu da se fokusiraju na posao a ne na rešavanje problema prevoza do posla.

Bolja reputacija poslodavca

Ponuda usluge prevoza zaposlenih takođe podiže reputaciju vaše kompanije. Odjednom, vaša kompanija je poznata kao ona koja brine o zdravlju i nivou stresa svojih zaposlenih i nudi dobre  beneficije. Ovo vam pomaže da zadržite zaposlene i privučete nove zaposlene.

Kombi prevoz je odličan i za sva druga putovanja

Ljudi sve više koriste usluge kombi prevoza kako za svakodnevna putovanja po gradu ili do posla, tako i kao međugradski prevoz. ponekad nam je potrebno da stignemo do drugog grada, gde imamo važan sastanak, a autobuske linije su suviše nepraktične jer imaju ustaljene polaske, dok se sa vozačem kombija možete dogovoriti da krenete u određeno vreme ili da vas ostavi na tačnoj lokaciji.

Kombijem na letovanje ili zimovanje

Kombi vozila su sjajan način da putujete na more ili na zimovanje. Pružaju intimniju atmosferu, mnogo mogućnosti za dogovore, fleksibilnije putovanje. Ukoliko i drugi putnici idu u vašem pravcu, možete se lakše dogovoriti oko polaska, praviti češće pauze i imati komotnije putovanje.

U kombi vozilu možete komunicirati sa putnicima

Kombi prevoz omogućava lakšu komunikaciju sa putnicima, pa ako idete na izlet, možete se lakše upoznati, sklopiti prijateljstvo, razmenjivati utiske i ideje, a ako idete više dana, možete upoznati društvo za odmor.

Kombi prevoz je opremljen najnovijom tehnologijom

Kombi prevoz pruža mnogo udobnije putovanje, sedišta su bolje i komfornija, a najčešće imate i uređaje gde možete slušati muziku ili gledati filmove. Pored toga oni su bolja i isplativija opcija od taxija, čija cena može biti značajno veća.

Kombi će doći po vas na adresu

Mnogo kombi prevoza praktikuje da putnike sakupljaju na njihovoj adresi i da ih sa odredišta vrate na kućnu adresu, što ne možete da očekujete od autobuskog prevoza. Ovu uslugu možete dobiti od taxi vozila, ali je njihova cena veoma velika, naročito ako idete da duže putovanje. Ovo je jedan od najvećih benefita, jer ne morate da tražite dodatni prevoz do stanice i nekoga ko bi vam pomogao sa koferima i stvarima, ovako ne morate razmišljati kako ćete da nosite teške kofere do odredišta, gde polazi autobus, i zato je ovo mnogo komfornija varijanta.

Close Comments

Comments are closed.