Laser tag rođendani - najzabavniji izbor za vaše školarce

Za proslavu dečijih rođendana danas postoji mnogo veći izbor nego ranijih godina. Danas dečije igraonice zauzimaju visoko prvo mesto, kao najčešći izbor proslave rođendana koji može biti veoma praktičan izbor, jer na taj način imate obezbeđenu zabavu za mališane, ne morate da rasklanjate nakon rođendana, a možete provesti vreme pričajući sa gostima umesto u kuhinji. Ipak, dečije igraonice su za nešto mlađi uzrast, a ukoliko imate školarce, sva je prilika da im igraonice više nisu interesantne.

Roditelji mlađih školaraca imaju veliki problem oko organizovanja dečijih rođendana, jer u tom uzrastu deca više nisu za proslavu u igraonici, a nisu ni dovoljno veliki da rođendan proslave sami. Zato su organizovane igre poput paintball-a, airsoft-a i laser taga, veoma zanimljive, posebno ako imate dečake.

Od svih drugih aktivnosti laser tag je najbezbednija i najdinamičnija igra, kojom će vaš slavljenik biti oduševljen. Za razliku od airsoft-a i paintball-a, u laser tagu nema municije, pa ni mogućnost da se deca povrede.

Igra se zasniva na ispaljivanju lasera, koji pogađa senzor, koji nosi svaki takmičar.

Laser Tag Beograd je posebno dinamičan, deca ga obožavaju jer podseća na video igrice,a  u toku igrice svi takmičari dobijaju posebnu opremu, što igru čini još zabavnijom. Deca aktivno provode rođendan i zabavljaju se, dok roditelji imaju malo slobodnog vremena za sebe.

Poseban ambijent i laseri pružaju deci osećaj kao da su učesnici u video igri, sa tim što je laser tag manje ekstreman od paintball-a što je odlično za mlađi uzrast, decu od 8-11 godina. Vaš mališan može pozvati drugare, a oni se mogu podeliti u dva tima. Nakon igre, koja je ogranićenog trajanja, obično sledi drugi deo rođendana, gde se pravi pauza za sokiće i tortu.

Laser Tag ima još jednu prednost, a to je da se ne mora igrati u klubu, već u vašem dvorištu , u parku ili na nekom drugom terenu po vašem izboru.

Close Comments

Comments are closed.