Zašto se sve više turista odlučuje za rent a car u Beogradu 

Predstoji vam putovanje, a vi se ne možete pouzdati u sigurnost svog automobila ili jednostavno ne posedujete automobil, imate vozačku dozvolu, ali ne želite da putujete autobusom. Ugledajte se na mnoge turiste koji se pri poseti određenom gradu odmah odlučuju za iznajmljivanje automobila. 

Odgovor zašto je tako je vrlo jednostavan, sami određujete gde ćete i tačno u koje vreme ići, putujete u automobilu čija je bezbednost na najvišem nivou i sama cena iznajmljivanja je i više nego pristupačna. Jednostavno, rent a car je postao jako popularan kod turista, kod ljudi kojima predstoji neki poslovni put ili iz bilo kog drugog razloga. Iako postoji veliki broj agencija koje se bave rent a car uslugama, samo se jedna izdvaja od svih ostalih, ona je omiljena i kod domaćih, ali i kod stranih turista. 

Reč je o agenciji Efex Rent A Car koja je osnovana 2014. godine i koja se maksimalno trudi da kvalitetnom uslugom i pristupačnim cenama opravda poverenje svojih klijenata. U ponudi ova agencija poseduje više od 250 vozila svih klasa, takođe svi automobili su u proseku oko dve godine starosti.

Efex Rent A Car – najbolji prijatelj za sva vaša putovanja

Rent A Car Efex posluje u okviru firme “EFEX” d.o.o. sa sedištem u Aranđelovcu. Oni se već 9 godina trude da omoguće najbolju uslugu iz oblasti iznajmljivanja automobila. A o njihovoj uspešnosti govori i podatak da su imali preko 20 000 zadovoljnih klijenata i to iz 80 zemalja širom sveta. Njihove poslovnice možete pronaći na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu i na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu. 

Ogroman izbor automobila najpoznatijih svetskih brendova, ne starijih od 2 godine, nalazi se u njihovoj ponudi. Sa sigurnošću možemo tvrditi da ćete kod njih naći i iznajmiti upravo ono vozilo koje ste oduvek želeli. Svi njihovi automobili su veoma bezbedni, pa tako možete relaksirano uživati u aigurnoj vožnji i započeti vaše nove avanture. Sve što je potrebno kako biste na vreme obezbedili sebi vozilo za predstojeći put je da zakažete rentiranje za određeni model automobila i to u vremenskom periodu koji vam je potreban. 

Na njihovom sajtu možete videti koji su automobili dostupni, a ispunjavanjem određenih polja možete videti i koliko će tačno iznositi cena rentiranja. Efex Rent A Car trudi se da klijentima uvek da popuste na svoje usluge, pa tako na njihovom sajtu skoro uvek postoje određene akcije koje u velikoj meri umanjuju cenu iznajmljivanja automobila. Zato posetite njihov sajt i rezervišite željeni automobil na vreme.

Iznajmljivanje automobila po najboljoj ceni

Efex Rent A Car jedna je od najtransparentnijih firmi za iznajmljivanje vozila u Srbiji. Nema nikakvih skrivenih troškova pri iznajmljivanju i to je jedan od glavnih razloga zbog koga su najpopularniji. Mahom je rent a car Beograd izuzetno skup korak, koji ne može svako da priušti. Kada je reč o kompaniji Efex rent a car situacija je drugačija. Cena iznajmljivanja obuhvata: potpuno FULL kasko osiguranje, osiguranje putnika, neograničenu kilometražu, porez, sve takse, dodatnog vozača po želji, buster za dete po želji, zimsku opremu, plaćanje prilikom preuzimanja automobila, besplatno otkazivanje rezervacije, a ukoliko želite da putujete u Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Hrvatsku ne plaćate dodatnu taksu. Dodatno se naplaćuje: preuzimanje/ vraćanje automobila van radnog vremena, koje je svakim danom od 07 do 24h, korišćenje wi-fi rutera, dečije sedište i kolevka, korišćenje navigacionih uredjaja po želji ukoliko u automobilu već ne postoji instalirana navigacija, napuštanje Republike Srbije izuzev putovanja u Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru ili Hrvatsku.

Efex Rent A Car- bezbedna vožnja po najboljoj ceni

Ako želite da iznajmite automobil po najboljoj i najpovoljnijoj ceni i uslovima, a pri tom ne želite da budete pretrpani papirologijom i ne želite da budete opterećeni pređenim kilometrima, Efex Rent A Car Beograd je onda pravi izbor za vas. Posetite njihov sajt i pogledajte njihovu kompletnu ponudu. U voznom parku ove agencije možete naći apsolutno sve vrste automobila, od praktičnih economy pa sve do premium luksuznih automobila, i to po najboljim cenama. Takođe, nude i širok spektar dodatne opreme koja će putovanje učiniti pravim užitkom, a ukoliko imate dodatne zahteve i potrebe bilo koje vrste tu su da se maksimalno potrude da ispune sve vaše želje. Sva vozila iz voznog parka Efex Rent A Car prošla su sve sigurnosne provere i testove sa najboljom ocenom. Vaš zadatak je samo da izaberete onaj automobil u kome biste želeli da putujete, a zatim se prepustite otkrivanju novih mesta i predela i stvorite nezaboravne uspomene uz najbolju rent a car agenciju.

Close Comments

Comments are closed.