Belvil - Najtraženija turistička lokacija na Novom Beogradu

Gradska opština Novi Beograd se potpuno razlikuje od ostalih beogradskih opština i zadobija svakodnevno značajan primat u odnosu na ostatak grada. Tome su doprineli izuzetni poslovni i stambeni objekti, najveće zelene površine i povoljnost kada su u pitanju stanovanje i posao u glavnom gradu. Kao kruna ovakvog načina života i poslovanja izdvojilo se naselje Belvil, koje je ujedno i najtraženija turistička lokacija na čitavom Novom Beogradu. Sama lokacija, moderna gradnja i blizina svih delova grada uslovili su da Belvil postane destinacija broj jedan u čitavom Beogradu. 

Zašto je Belvil toliko popularan?

Sinonim za naselje Belvil jeste moderna gradnja koja ga krasi, pregršt zelenih površina i parkova kao i odlična pozicija na kojoj je smešteno. Budući da u naselju Belvil postoji sve što je potrebno jednom čoveku za miran i lagodan život, što ga čini apsolutno nezavisnim od ostatka čitavog grada, često se čuje kako je Belvil dobio epitet malog grada unutar Beograda. Lepota i posebnost ovog grada u gradu ističe se i posebnim nazivima stambenih zgrada koje se tu nalaze. Imena zgrada poput Lala, Jorgovan, Đurđevak i Zumbul ukazuju na veličanstvenost i raskoš samog naselja. Veliki broj različitih objekata, zdravstvenih centara, salona lepote i kozmetike, pratećih sadržaja i mnogih drugih na usluzi su konstantno kako stanovnicima, tako i turistima. Takođe, zanimljive atrakcije u okviru naselja omogućavaju rekreaciju za decu, dok će neki od mnogobrojnih kafića i restorana pružiti odraslima savršeno opuštanje. 

Jedna od osnovnih prednosti zbog koje se turisti masovno odlučuju za naselje Belvil jeste savršena lokacija na kojoj se nalazi. Naselje Belvil je sagrađeno u bloku 67, u blizini autoputa i mosta na Adi, te je odlično povezano sa ostalim delovima grada. Autobusi i tramvaji koji saobraćaju u neposrednoj blizini pružaju vrlo lak i jednostavan transport do centra grada, ali i ostalih opština. Pored toga, okolina Belvila je posebno atraktivna i posećena od strane turista. Svakako najznačajniji jeste šoping centar Delta City, koji u svom sastavu ima oko 130 lokala. Prvi izbor za šetnju i uživanje u čarima Beograda jeste Savski kej, koji se nalazi na samo nekoliko minuta lagane šetnje od naselja. Savski kej obiluje različitim kafićima, restoranima i klubovima, te je savršen izbor za turiste željne provoda, zabave i pravog doživljaja Beograda noću. 

Ono što najviše krasi naselje Belvil jesu veličanstvene, moderne višespratnice koje sadrže ogroman broj kako stanova i apartmana, tako i poslovnih kancelarija. Međuprostor koji postoji u naselju je kvalitetno iskorišćen, a u njemu su razne pešačke i biciklističke staze, drvoredi, klupice za odmor i igrališta za najmlađe. Budući da je sam koncept naselja Belvil jedan od najpoželjnijih za život, ne čudi činjenica da mnogi svoj obilazak Beograda započinju upravo iz ovog mesta.

Izuzetna ponuda apartmana u naselju Belvil

Apartmani u okviru naselja Belvil mogu da se pohvale modernošću i praktičnošću koja je retko gde viđena u čitavom gradu. Nove stambene zgrade, savršeno uređeni apartmani i detalji kojima je posvećena posebna pažnja sinonim su za kvalitetan i siguran boravak, kakav se ovde može pronaći. Zbog toga, naselje Belvil gotovo uvek vrvi od turista, nezavisno od doba godine, a tome je značajno doprinela turistička ponuda koju Beograd sve više razvija, kao i maksimalni užitak kada su u pitanju smeštajne jedinice ovog naselja.

Naselje Belvil može da se pohvali visoko luksuznim i modernim apartmanima, a najtraženija opcija je upravo stan na dan Belvil. Postoji više razloga za to, a samo neki od njih jesu praktičnost kada je u pitanju boravak, komfor na visokom nivou i laka i efikasna komunikacija sa vlasnicima. Svi stanovi u naselju su opremljeni potpuno novim nameštajem, a neretko se dešava da apartman pruža pravi luksuz kada su u pitanju sam boravak i korišćenje različitih usluga. Kada se to uporedi sa sasvim pristupačnim cenama, može se zaključiti da je to samo još jedan razlog zbog koga je Belvil najposećenija lokacija Novog Beograda. Svi apartmani nude turistima apsolutnu privatnost, čistoću na najvišem nivou i uživanje koje se ne zaboravlja. Iz gotovo svakog apartmana se pruža neverovatan pogled na ostatak grada, most na Adu i široke ulice Novog Beograda, zbog čega će vam poseta naselju ostati u posebnom sećanju. Velika prednost je to što postoji obezbeđeno parking mesto u garaži za svakog gosta, što dodatno doprinosi sigurnosti. 

Novi Beograd je danas najpoželjnije mesto za život kada je u pitanju grad Beograd. Iz nekadašnje močvare, na njegovom prostoru iznikle su najatraktivnije zgrade, najkvalitetnije kompanije i mnoštvo pratećih sadržaja, neophodnih za miran i lagodan život. Svoje mesto je tu našlo naselje Belvil, koje definitivno prednjači kada su u pitanju sve ostale lokacije Novog Beograda. Turstička ponuda Belvila je velika, a samo naselje ima veliki potencijal da se dodatno razvija i tako ponudi gostima još više atrakcija i zanimljivosti. Zahvaljujući savršenoj lokaciji, pristupačnim cenama, komfornosti i izuzetnoj funkcionalnosti, naselje Belvil se velikom brzinom razvilo u mesto savršeno za posao, život i turizam.

Close Comments

Comments are closed.