Top 3 nova najpopularnija naselja u Beogradu

Veličina i koncentracija ljudi u srpskoj prestonici svakodnevno raste, pa tako i s vremena na vreme iznikne novo naselje. Ubrzano i intenzivno naseljavanje, veliki rast turističkog potencijala i mnoštvo atrakcija koje se mogu videti uslovili su da Beograd dobije nekoliko novih naselja. Svako od njih odlikuje se izuzetnom gradnjom, modernom arhitekturom i savršenim pogodnostima za boravak kakve se i očekuju u jednoj evropskoj prestonici. Stoga, u nastavku vam predstavljamo top 3 nova najpopularnija naselja u Beogradu, u kojima ćete se osećati savršeno i ispunjeno. 

Naselje braće Jerković – savršen izbor za miran odmor

Naselje braće Jerković nalazi se u opštini Voždovac, nedaleko od svih centralnih dešavanja. Osnovna prednost ovog naselja jeste što obiluje dečijim igralištima, parkovima i zelenim površinama, što stanovnicima obezbeđuje lepši i uređeniji boravak u prirodi. Stoga, ne čudi podatak da naselje braće Jerković broji oko 30.000 zadovoljnih stanovnika, koji svoje dane mogu da provedu zabavljajući se u parku sa decom, šetajući obeleženim stazama ili uživajući u pogodnostima koje naselje nudi. Naselje je dobilo ime po braći Dušanu i Nebojši Jerkoviću, koji su aktivno učestvovali u dešavanjima nakon Drugog svetskog rata. Kada je u pitanju povezanost sa drugim delovima grada, naselje braće Jerković može da se pohvali sa nekoliko autobuskih linija koje stižu direktno do centra, ali i do udaljenijih opština poput Zemuna, Banovog Brda i Novog Beograda. Zbog toga, naselje braće Jerković je idealan izbor za život, ali i za sve turiste koji žele da krenu u posetu Beogradu.

Spoj zelenina i kvalitetnih višespratnica su nešto što se retko može videti u ostatku grada. Međutim, u tome naselje Jerković dominira – iza svakog ćoška možete zateći po jedan park ili igralište. Zgrade su izuzetno kvalitetno urađene, sa mnoštvom pogodnosti i usluga koje će vas sigurno oduševiti. Na stranici stan na dan braće Jerković možete zateći apartmane i stanove koji su maksimalno uređeni, čisti i komforni. Stan na dan u naselju braće Jerković jedna je od najtraženijih opcija prilikom dolaska u srpsku prestonicu. Ukoliko ste turista i želite da posetite Beograd, stanovi u naselju braće Jerković omogućiće vam maksimalni užitak i odmor kakav se pamti. 

Naselje A blok – spoj zelenila i modernosti

Naselje koje u potpunosti obećava kada su u pitanju inovativnost i apsolutna modernost jeste A blok, naselje smešteno na Novom Beogradu. Naselje je izgrađeno krajem 2019. godine, a nalazi se u bloku 67a, nadomak tržnog centra Delta City i šetališta kraj Savskog keja. A blok se odlikuje potpuno novim ambijentom, savršenom gradnjom i modernošću kakva ne može da se vidi u okolini. Zbog toga, A blok je često domaćin različitih poslovnih konferencija, sastanaka i brojnih međunarodnih organizacija. Takođe, A blok obiluje različitim marketima, prodavnicama, bankama i ostalim ustanovama neophodnim za lagodan život. Na jednostavan način je povezan sa ostatkom grada, budući da tuda cirkulišu različite autobuske i tramvajske linije. 

Kada su u pitanju turistički motivi dolaska u Beograd, A blok može biti pravi izbor za vas. Međutim, A blok nije pogodan samo za to, već i za bilo koju vrstu poslovnih ostvarenja, kao i privatnih. Stoga, stan na dan A blok može biti savršena opcija za vas ukoliko iz bilo kojih razloga dolazite u srpsku prestonicu. Budući da je ovo naselje novo, svaki stan poseduje potpuno sve pogodnosti koje su potrebne sa idealan odmor. Maksimalna uređenost, potpuna čistoća i apsolutna privatnost uveriće vas u to zašto mnogi smatraju A blok najboljim izborom. 

Naselje Beograd na vodi – najluksuznije mesto u gradu

Naselje Beograd na vodi je danas sigurno najatraktivnije naselje, ne samo u Beogradu, već u čitavoj Evropi. Projekat obnove ovog dela Beograda započet je 2014. godine, dok danas Savamala i čitavo šetalište izgledaju kao najluksuzniji gradovi sveta. Najveći tržni centar u čitavoj jugoistočnoj Evropi je otvoren upravo ovde, dok pogled na ovaj projekat obećava veliki društveni i kulturni razvoj čitavog Beograda. Sa ukupno 7.000 stambenih jedinica, svoj savršeni dom je ovde do sada pronašlo 14.000 stanovnika. Prodaja stanova je još uvek u toku, dok je ovde moguće iznajmiti i apartman u različite svrhe. 

Zbog svoje inovativnosti, načina gradnje i čitave organizacije naselja, Beograd na vodi nudi apsolutno sve što je potrebno za život. Luksuz koji on nudi sa pravom se može opravdati ogromnim i kvalitetnim višespratnicama, čuvenom kulom Beograd, tržnim centrom Galerija i savršenim šetalištem koji nudi pogled kao iz bajke. Beograd na vodi je uspešno uspeo da održi ravnotežu između samog centra grada i velikog broja zelenih površina, što ga stavlja na prvo mesto prilikom izbora stanova. Pored toga, povezanost sa ostatkom grada je izuzetno praktična, te vam neće biti teško da dođete do najudaljenijih opština. 

Srpska prestonica se svakim danom sve više razvija, a u planu su mnoga druga naselja koja će svojom inovativnošću i modernošću pružiti dom ambicioznim ljudima. Zbog toga, Beograd je lako postao jedna od najpopularnijih evropskih prestonica, čime je znatno podigao svoj turistički potencijal. Nova naselja znače i moderniju gradu, bolji život i nove atrakcije koje čekaju da budu posećene od strane znatiželjnih turista. Ovi luksuzni delovi grada upotpuniće vaš odmor i pružiti vam doživljaj kakav zaslužujete. 

Close Comments

Comments are closed.