Novobeogradski apartmani i najznačajnije atrakcije

Razvoj turističke ponude Beograda doveo je do povoljnog napretka u mnogim oblastima. Osim što su sadržaji koje nudi glavni grad povećani kako u kvantitetu, tako i u kvalitetu, došlo je do ubrzanog razvoja i smeštajnih kapaciteta. I to u svim gradskim naseljima, i na svim nivoima. Svi delovi Beograda ubrzano proširuju broj objekata koji će turistima biti na raspolaganju tokom boravka u najvećem gradu Srbije. Pored toga, velika konkurencija i potražnja utiču na to da kvalitet i uređenost objekata počinju da dostižu evropske standarde. Određen broj beogradskih kvartova svakako prednjači u navedenim kategorijama.

Jedan od najboljih predstavnika gore iznetih tvrdnji svakako je Novi Beograd – urbani, razvijen deo grada, koji predstavlja centar poslovnog sveta i najatraktivniji deo čitave teritorije. Jedan od glavnih razloga za to jesu apartmani Novi Beograd – moderne, uređene jednice na odličnim lokacijama. Kako bismo vam predstavili pravu sliku novobeogradske ponude, za vas smo izdvojili dva apartmana izuzetnog kvaliteta i vrlo pristupačne cene.

Dva najbolja novobeogradska apartmana

Ove dve smeštajne jedinice preneće utisak udobnosti i kvaliteta koji nudi Novi Beograd. Smešteni u različitim delovima naselja, oni će vam omogućiti da uživate u udobnom smeštaju na lokaciji koja vam najviše odgovara.

Apartman Belvil 1

Ovaj objekat se nalazi u čuvenom beogradskom naselju Belvil, na jedanaestom spratu zgrade sa liftom. Reč je o većem studio apartmanu, sa odličnim raspored nameštaja i prostorija. U njemu se nalazi prostrana dnevna soba, koja je podeljena na tri dela: dnevni boravak, trpezariju i spavaću sobu, dok su kuhinja, kupatilo i terasa potpuno izdvojeni. Sve prostorije su opremljene najsavremenijim aparatima i modernim nameštajem, tako da će vaš boravak u ovom apartmanu biti jako prijatan. Osim kvalitetne unutrašnjosti, prednost ovog objekta je i njegova odlična lokacija. U njegovoj neposrednoj blizini nalazi se prelep Savski kej, tržni centar Delta city, kao i tramvajska stanica, sa koje vas prevoz vodi do svih delova grada. Na kraju, jedna od najvećih pogodnosti jeste vrlo pristupačna cena objekta. S obzirom na to da je apartman idealan za četiri osobe, njegova cena od 39€ se pretvara u manje od 10€ po osobi. Kvalitet i pristupačnost su osobine smeštaja koje će vam sigurno obezbediti predivne trenutke!

Apartman BeFine

Ovaj dvosoban apartman nalazi se u ulici Vladimira Popovića, nedaleko od Sava centra, prostranog parka Ušće, kao i istoimenog tržnog centra, a svakako vrlo blizu centra grada, sa druge strane Save i Dunava. Objekat je smešten na šestom spratu zgrade sa liftom i recepcijom, koja je dostupna za sve potrebe gostiju tokom 24 časa. Sastoji se od dnevnog boravka sa garniturom na razvlačenje, zasebne spavaće sobe sa velikim bračnim krevetom, kuhinje i kupatila sa tuš kabinom i veš mašinom. Od dodatnog sadržaja obezbeđen je internet, LCD TV, klima uređaj, centralno grejanje, peškiri i posteljima, kao i besplatno parking mesto u garaži zgrade. Ovaj apartmana možete iznajmiti u zavisnosti od broja dana za 55 il 45€. Njegov moderni dizajn i odlična lokacija omogućiće vam potpun odmor i dostupnost svih najvažnjih novobeogradskih atrakcija.

Najznačajniji novobeogradski sadržaji

Pre svega, Novi Beograd je najpoznatiji po tome što je vremenom postao centar poslovnog sveta. Stoga su u ovom beogradskom naselju razvijeni ogromni poslovni centri, u kojim posluju najveće kompanije u Srbiji. Ovakvi prostori postali su svojevrstan simbol Novog Beograda, a među njima su najveći i najrazvijenji: Airport city, Yu Biznis centar ili Genex. Osim poslovnih, simboli Novog Beograda su i tržni centri. Veliku ponudu najrazličitijih prodavnica, bioskopa i druge zabavne sadržaje možete pronaći u šoping centrima: Ušće, Delta city, kao i Piramida u Bloku 44.
Pored ovoga, Novi Beograd svojim posetiocima omogućava da uživaju u najrazličitijim sportskim, kulturnim i zabavnim sadržajima. Sportske aktivnosti možete pratiti u čuvenoj Štark areni, kulturni sadržaji vas očekuju u Sava centru ili Muzeju savremene umetnosti, dok je u samom centru Novog Beograda dostupno mnoštvo restorana, kafića i noćnih klubova, u kojima možete osetiti pravu atmosferu Beograda noću. Za vrlo zanimljive dnevne aktivnosti i uživanje u prirodi zadužen je prelepo uređen Savski kej.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Novi Beograd i stan na dan i sve njegove prednosti čekaju na vas. Iskoristite ih i obezbedite sebi mnogo kvalitetnih trenutaka odmora i zabave!

Close Comments

Comments are closed.