Oprema koja je nezamenljiv deo svakog restorana

Ukoliko želite da se oprobate u ugostiteljstvu, obavezni su rashladni elementi koji će održavati vaše namirnice svežim u svakom trenutku. Otvaranje sopstvenog restorana je ogroman korak, zato se potrudite da prostor opremite najboljim i najkvalitetnijim nameštajem i belom tehnikom koja će vam služiti još dugo godina. Rashladne vitrine koje će vaše namirnice održavati svežim i koje će rashladiti pića do idealne temperature. Otvaranje ugostiteljskog objekta poput, restorana ili kafića jeste ogromna investicija i baš zbog toga bi trebalo da vodite računa da svoj kapital uložite u najkvalitetnije uređaje, koji će biti u funkciji dugo godina i na kojima neće dolaziti do čestih kvarova. Takođe uređaje kupujte kod proverenih saveznika, koji će vam se odazvati i pomoći pri ukoliko dođe do određenih problema u funkcionisanje istih. 

Gde pronaći najbolje rashladne vitrine za ugostiteljski objekat?

Ukoliko pripremate za rad svoj ugostiteljski objekat ili ste rešili da u potpunosti promenite dotrajale uređaje obratite se najboljim partnerima. ColdHillShop, koji trenutno ima bazu sastavljenu sa više od 500 zadovoljnih klijenata koji koriste njihove rashladne vitrine, jeste najpoznatiji i najbolji uvoznik i distributer rashladnih vitrina proizvedenih u Evropi. Proizvodi koji se nalaze u njihovoj ponudi koriste R290, ekološki freon koji je najnoviji u industriji, poznat je po smanjenoj potrošnji energije, po većoj efikasnosti rashladnog kruga, po tihom zvuku rada i višoj energetskoj klasi. Uređaji ColdHillShop-a imaju bolju izolaciju i efikasnost u radu, veću debljinu izolacije za frižidere i zamrzivače, a njihovi uređaju takođe brže dostižu određenu temperaturu i konstantno je održavaju. Uređaji sadrže i vodootpornu ploču IP67, štede energiju pomoću noćne funkcije rada, njihov dizajn je veoma moderan i sofisticiran, poseduju veliki digitalni displej i pokrivnu ploču koja štiti od vlage. Samo neki od uređaja koje možete naći u njihovoj ponudi su: frižideri, zamrzivači, frižideri za pića, hladni stolovi, frižider sa staklenim vratima, salatare, tople i hladne vitrine. Kompletnu ponudu svih proizvoda možete naći na web sajtu ColdHillShop, gde možete pročitati sve neophodne informacije i na najbolji način odabrati one rashladne vitrine koje će najbolje odgovarati vašem lokalu.

Izaberite prave i najbolje saveznike 

Pored prodaje ColdHillShop se više od 40 godina bavi održavanjem i servisom vitrina. Tako ćete pored najboljih uređaja na tržištu dobiti i saveznika koji će vam biti na raspolaganju ukoliko dođe do bilo kakvih kvarova ili problema sa radom. Poseduju sve neophodne rezervne delove i dodatnu opremu poput rešetaka, točkića i sličnog. Ukoliko kupite kod njih rashladne vitrine za svoj ugostiteljski objekat dobićete i dostavu i montažu uređaja, pomoći će vam da odaberete adekvatno mesto za postavljanje uređaja i održaće kompletnu obuku za pravilno korišćenje uređaja, kako ne bi došlo do kvarova koji su najčešće uzrokovani nepravilnim korišćenjem. Ulaganje u nove i kvalitetne rashladne vitrine koje će vam pomagati u obavljanu posla je uvek bolja opcija nego kupiti polovne i dotrajale uređaje koji će biti stalno na popravci. Cene svih uređaja koji se nalaze u ponudi ColdHillShopa-a možete pogledati na linku- vertikalne rashladne vitrine cena. Pri tom za svaki kupljeni proizvod dobijate garanciju, mogućnost popravke i zamene delova i to u rekordnom roku. Pored kvaliteta njihovi uređaji su prelepog elegantnog dizajna, tako će oni pored svoje primarne funkcije čak i dosta ulepšati vaš ugostiteljski objekat. Vaše namirnice zadržaće svoju svežinu, budući da će biti odložene na hladnom i sigurnom mestu. Rashladne vitrine sa staklenim vratima su na primer idealne ukoliko želite da vaši gosti vide proizvode poput torti i kolača. U skladu sa vašom idejom odaberite one rashladne vitrine koje najbolje odgovaraju vašem poslu. 

Ukoliko otvarate svoj prvi ugostiteljski objekat i nemate mnogo iskustva u poslovanju, najbolje je odabrati saveznike koji će biti tu za vas u svakom teškom trenutku. Birajte ono najkvalitetnije i najbolje za svoj objekat i bez sumnje ćete uspešno uploviti u posao ugostitelja. Uz pomoć dobrih saveznika bezbrižno ćete moći da vodite svoj posao, zbog toga što ćete znati da imate pomoć u svakoj neplaniranoj situaciji. Vaši gosti će bez bilo kakve sumnje uživati u svežim i kvalitetnim namirnicama i uvek će vam se vraćati. Pogledajte bogatu ponudu uređaja i izaberite ona frižider, zamrzivač ili hladnu vitrinu koja u potpunosti odgovara svim vašim kriterijumima. Bez straha započnite posao i ostvarite svoj san da vaš ugostiteljski objekat postane najbolji i najomiljeniji u gradu. 

Close Comments

Comments are closed.