Koje sve usluge nude pansioni za čuvanje kućnih ljubimaca?

Kada imate neodložne obaveze i morate svog ljubimca poveriti nekome na čuvanje, tada su pansioni za čuvanje kućnih ljubimaca veoma praktično i dobro rešenje.

U Beogradu se sve više otvaraju pansioni za čuvanje pasa i mačaka, zbog povećane potražnje i potrebe za dnevnim ili višedenevnim čuvanjem ljubimaca.

Čuvanje kućnih ljubimaca:

Pansioni za čuvanje  kućnih ljubimaca u Beogradu nude veliki broj usluga koje su u domenu čuvanja ljubimaca, a posebno čuvanje kućnih ljubimaca na par sati, jedan dan ili nekoliko dana.

Panisoni za pse u tom smislu nude različite usluge, neke se podrazumevaju i obuhvaćene su cenom boravka ljubimaca, a druge su opcione i mogu se naknadno zahtevati.

Usluga čuvanja kućnih ljubimaca podrazumeva čuvanje pasa i mačaka u obezbeđenom i adekvatnom prostoru. Najčešće je to kuća sa ograđenim dvorištem, jer je ljubimcima potreban prostor za igru i šetnju.

Pansioni za pse u svom prostoru imaju izdvojene box-eve za boravak ljubimaca, a u većini pansiona, svaki pas ima izdvojen box za spavanje.

Praksa je da vlasnici pasa donose hranu na koju su ljubimci navikli, a u pojedinim pansionima obezbeđena je i hrana za ljubimce po izboru.

Šetnja pasa je uključena u cenu, a običaj je da se psi šetaju u terminima kada su navikli, kako ne bi pokvarili njihovu dnevnu rutinu.

Usluge veterinara se u sklopu čuvanja ljubimaca podrazumevaju, jer se neretko dogodi da je ljubimcima potreban pregled ili adekvatana terapija, u odsustvu njihovih vlasnika.

Odvajanje od vlasnika je poseban stres za ljubimca, pa vlasnici panisona za pse u okviru svojih usluga čine sve da ne remete njihov dnevni raspored.

Čuvanje kućnih ljubimaca Beograd:

Čuvanje kučnih ljubimaca u Beogradu moguće je na nekoliko sati ili nekoliko dana, do čak mesec dana. Sve zavisi od vaših trenutnih obaveza i od toga da li morate na put, na koji ne možete povesti svog ljubimca.

Koje još dodatne usluge nude pansioni za čuvanje kučnih ljubimaca?

Pet taxi je još jedna korisna usluga za sve vlasnike pasa i mačaka, koja ne spada u redovni paket usluga, već se može koristiti po potrebi. Usluga pet taxija podrazumeva da adekvatno i sigurno vozilo, koje je adaptirano za prevoz ljubimaca dođe po vašeg ljubimca, na željenoj adresi i poveze ga u pansion, takođe, podrazumeva i prevoz iz pansiona do vaše kuće, kada budete želeli da ga preuzmete.

Vlasnici ljubimaca najčešće svoje pse dovode na privikavanje, pre nego što ga ostave na nekoliko dana. Obavezno je da vaš pas bude socijalizovan i da ne bude agresivan, kako bi mogao da bude u konatktu sa drugim ljubimcima.

Close Comments

Comments are closed.