Profi selidbe - koje sve vrste selidbi postoje i kako naći pravu agenciju

Selidbe su obično povod za radost, otvarajne novog životnog poglavlja. Kada odlučimo da se selimo, uglavnom je to zbog potrebe da prilogodimo životni prostor nekim novim situacijama, ili nam jednostavno treba prostraniji, lepši, svetliji stan ili poslovni prostor. Uređenje novog prostora je pravo uživanje, ali da bismo došli do tog dela moramo pre toga da ,,prevalimo dug put”. A taj put nije nimalo lak. Već na startu stres, šta prvo, odakle početi, u čemu transportovati knjige, garderobu, a da ne pričamo o glomaznom nameštaju. I vrlo brzo se naš povod za radost pretvori u noćnu moru. Kada nam pomoć od prijatelja ili rođaka izostane, tu na scenu stupaju Profi selidbe, desna ruka i najbolji prijatelj za pomoć, stručnjak za čitavu organizaciju selidbe. Ova agencija uspešno posluje od 2009. i svojim uslugama pokriva veći deo zemlje. U bilo koje doba dana, svakog dana u godini možete računati na njihovu brzu i sigurnu uslugu. Pogledajte u nastavku na koje vam sve načine mogu izaći u susret.

Šta nam sve nudi firma Profi sledibe?

Njihova osnovna delatnost jesu selidbe stambenog prostora. U zavisnosti od toga koliko ste novca spremni da izdvojite, oni će vam napraviti paket baš za vas, od osnovnog do full paketa. 

Iako vam čak i osnovni paket ,,pokriva’’ preoces seldibe, od iznošenja stvari iz starog, do unošenja u novi stan, Profi selidbe vam nude i full paket. On podrazumeva apsolutno čitav proces selidbe: pripremu stavri, zaštitu, demontažu i pakovanje nameštaja, pa montiranje istog u novom prostoru, zatim, pakovanje pokućstva u kutije, a narvno i prevoz i prenošenje stvari.  Njihov pažljivo biran, uigran tim može vam izaći u susret za bilo kakve vaše dodatne želje i potrebe. Budite slobodni da ih kontaktirate, zatražite savet i dogovorite se detaljno za korake selidbe. Osim toga, detaljan opis usluga možete naći na sajtu agencija za selidbe Beograd.

Pored ove najtraženije i najpopularnije delatnosti, nude još dosta usluga. Jedna od usluga je i kombi selidbe. Agenica Profi selidbe vrši prevoz robe kombijem po određenoj trasi. Njihova vozila su vam dostupna 00-24h, po vrlo pristupačnim cenama. Dodatna pogodnost je to što u sklopu njihove firme možete, uz dodatnu doplatu, iznajmiti fizičke radnike, koji će obaviti utovar i istovar robe. Selidbe kombijem su praktičnije od selidbi kamionom iz više raloga: lakši utovar i istovar, lakše je obezbediti parking mesto, a i dva do tri puta je jeftinija usluga od kamionskog prevoza. Više informacija možete dobiti ako posetite stranicu kombi prevoz selidbe.

Još neke dodatne usluge koje nudi agencija Profi selidbe:

  • kamionski prevoz
  • skladištenje nameštaja
  • prevoz klavira
  • pakovanje za selidbe
  • odnošenje starog nameštaja
  • demontaža i montaža nameštaja
  • dostava nameštaja i prevoz bele tehnike

Sveobuhvatno, šta god vam zatreba, bilo da ste se u procesu selidbe, ili samo želite da se oslobodite starog nameštaja, ili pak da transportujete određene predmete, to vam sve može obezbediti agencija Profi selidbe. U daljem tekstu pogledajte koliko će otprilike novca biti potrebno za njihove usluge.

Cena selidbi i drugih usluga

Sve ovo vam zvuči predobro da bi bilo istinito, ili da bi bilo priuštivo? Razbijamo vam predrasude, za vrlo pristojnu cenu možete sebi olakšati mukotrpan posao oko selidbe.

Konačna cena zavisiće od raznih faktora: da li se selidba obavlja kamionskim ili kombi prevozom, da li se vrši u Boeogradu ili u prigradskim mestima i okolini, za koji paket ste se odlučili, da li osnovni zadovoljava vaše potrebe ili su vam potrebne dodatne usluge. Te dodatne usluge se posebno naplaćuju, pa tako ako vam je potrebno iznajmljivanje fizičkih radnika, pakovanje ili zaštita stvari, montaža namštaja, sve te usluge dodaju se na osnovnu cenu. Takođe, cenu određuje vreme zadržavanja na prevoznog sredstva na trotoaru, tako da ćete, naprimer, za zadržavanje kombija duže od 30 minuta, svaki naredni sat platiti 1000 dinara.

Kada govorimo o kombi prevozu, koji je najčešći izbor klijenata, za prevoz kombijem u Beogradu moraćete da izdvojite 2500-3500 dinara, a van Beograda 40-50 dinara po satu.

Iznajmljivanje fizičkih radnika košraće vas 1000 dinara po satu, a pakovanje u kutije, koje oni obazbeđuju, 400 dinara po komadu.

Cene svih usluga možete saznati na njihovom sajtu, ili pozivom na broj telefona, koji možete naći na istom. 

Besplatna procena selidbe

S obzirom na to da je sam proces selidbe vrlo kompleksan i iscrpljujuć, često prilikom selidbe sami sebi postavimo pitanje ,,odakle da krenem?” Oklevamo da pozovemo agenciju za seldbe, jer nam se čini da su usluge preskupe. Agencija Profi seldibe vam, baš iz tog razloga, nudi uslugu – besplatna procena selidbe. Pozovete njihov broj, izneseti im svoju situaciju, a  njihov stručni tim pravi za vas najpraktičnije i najpovoljnije rešenje, i već u startu znate krajnju cenu usluge. 

Ne dozvolite da vam selidba bude noćna mora, pozovite Profi selidbe i u ekspresnom roku, po veoma povoljnoj ceni, stiže vam pomoć. Onda vam preostaje samo uživanje u sitnicama, dekorisanju i uređenju vašeg doma ili poslovnog prostora.

Close Comments

Comments are closed.